Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
válasz
greatchaos
üzenetére
hát én nem állítottam semmit, előző vinfosnál működött minden,
driver, bios beállítást/változtatást nem értem.
ha az alaplap biosára gondolsz akkor azt nem piszkáltam (Abit KN8 Ultra)
HD tune-val nem néztem, de O&O Defraggal igen. azon lefutott egy sikertelen ellenőrzés, ami "megjavult" egy defrag után.
azóta az a program nem jelez hibát.a hdtune mit tud?
üdv
-
válasz
greatchaos
üzenetére
huh, nekem is nagy a mákom! egy scandick lenyomása után (dosból) kijavította a hibát, és elvileg minden adatom visszajött. huh, szerencsém van.
Köszönöm greatchaos a helpet!
végsösoron nemtudom mi idézhette elö, de mostmár minden ok.
-
válasz
greatchaos
üzenetére
lefutott a progi, szerintem mindent megtalált. hogyan tovább?
itt egy kép:[link] -
válasz
greatchaos
üzenetére
nemtudom most futtatok valamit ezzel a getizável, azt se tudom h hol mit kéne a progin állítani, most használom elösször.
mivel volt egy régebbi vinyo ami már kezd haldokolni, ezért lett véve egy másik vinyo (120-as). ma megprobáltam megint egy kicsit piszkálni:
egy kábelre rárakni a régi vinyót és a 120-asat. egyik master, másik slave. 120-as slave. másik kábelre a cd olvasót és egy másik vinyót, 3gigás(csak adattárolás) de nemnagyon tetszett neki. utána volt még egy két dolog, nemakart indulni a gép meg minden. az eredeti szallagkábel ami a gépben volt, annak az egyik csatlakozoja lejött. na kkor kábelcsere, de nemfogadta el a kábelt, majd vissza az eredeti kábelt, ugyis azon csak 1 vinyo lesz., nagynehezen elsikerült inditani a 120-as vinyot, az eredeti kábelen, és a másik kábelen a 3 gigás, és a cd olvasó. megnyit vindoz, megakarom nyitni a particiót, erre mondja h nemlehet, nemismeri. lehet h az a baja h ottvan a másik kábelen az a 3 gigás? és most van benn a xp melett elöször? meg az olvasó is? eddig levolt huzva... -
siskin
tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Oksa,holnap beszéljük meg priviben,ma már menni kell szunyálni...CsaÓ!
-
siskin
tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Stimmel...
Ha nem teljesen jó hozzá,odavághat az esetlegesen még ép adatoknak?Ha nem,kipróbálnám.Mibe fájna?
-
siskin
tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Ez egy Samsung SP1654N
-
Cogwheel
csendes tag
válasz
greatchaos
üzenetére
Abit AI7-es lapom van award biossal, itt nem találtam dma aktiválást. Ilyenek vannak hogy: IDE device channel: Auto, Manual, None
Access mode: CHS, LBA, Large, Auto.
Ezeknek a változtatása nem hozott javulást, a slave-en lévő vincsi az eszközkezelőben maradt PIO-n.
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- WD RED 2TB
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 970 EVO Plus 500GB - eladva , Western 1TB M.2 2280 Blu - eladva, értékelésre vár
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nemtudom most futtatok valamit ezzel a getizável, azt se tudom h hol mit kéne a progin állítani, most használom elösször.