- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Ha olyan területbe fut bele melyet az előző környezet már "megdolgozott", akkor jogos. Meg kéne nézni a teljes felület olvasási karakterisztikáját. Ha ott nincs gond, akkor máshol lehet. Ha viszont van "beesés", akkor további vizsgálat kell hozzá, hogy javítható, vagy maradandó károsodása van-e?
-
liksoft
nagyúr
A tápfeszültségre nagyfrekvenciás zavar ül rá a tápegység öregedése (hibás szűrést okoz) miatt. Ez a zaj (apró tűimpulzusok) "szurkálgatják" a drive elektronikáját. Annak a legérzékenyebb része (fejszerelvény) ezt megunja, és először hibázik, majd teljesen tönkremegy.
Oka: Az apró tűimpulzusok a félvezetőbe apró lyukakat égetnek. Így a félvezetőn belüli alkatrészek aktív felülete megváltozik (csökken). Amikor a tűréshatárból kiesik, képtelen a feladatát ellátni. A hőmérséklettel azért arányos, mert az atomi hőmozgás a meleggel arányos. Így a lyukak csökkentik az alkatrész "értékét", a hőmozgás szintén "csökkenti" az értékét, vagyis hidegen még jónak tűnik (már sérült de még a határon működik), de melegedve "meghal".
Szerk: Kis tűipulzusok legtöbbször szigetelő tulajdonságú lyukakat okoznak, míg nagyobb feszültség "lavinát" indít be a félvezetőben, ez meg zárlathoz vezet. Mindkét esetben kristályszerkezeti változás (torzulás) jön létre, mely a gyári állapottól eltérőnek mondható.
-
Imco
őstag
Táp, táp, táp! -ellátás!
Az a ~4 hónap szerviz az gáz!
A WD jó a közhiedelemmel ellentétben, bár már én is váltok samura, ettől még ajánlom. Illetve van nekem is egy 1 TB WD-m hibátlanul 80 nap üzemidővel 5 év garival. Viszont a tápot már az elsőnél dobni kellett volna, mert sajnos erre nagyon érzékenyek, attól függettlenül, " hogy tuti jó mert a gépet bekapcsolja"! Illetve a kábelekt ellenörizni!
Ettől persze még lehet más a hiba oka is, de lássuk be, erre kicsi az esély.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Eladó SanDisk Dual Drive Lux 256GB!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ 1 év garancia/ Steam Deck ready/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest