Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
válasz
Tomee001
üzenetére
Milyen márkájú a táp és hány wattos?
Nekem is volt egyszer egy codegen 300W os tápom semmi bajom nem volt vele volt rajta 2 hdd meg 3 dvd + a többi sallang.Ment benne 1,5 évig egy maxtor hdd. Ezután gépbővítés maxtor át az új gépbe 400W-os codegen mellé és még egy napot se bírt ki:S -
spista222
addikt
válasz
Tomee001
üzenetére
Szerintem ha már purcant meg hdd benne akkor meg kellene nézni a tápot, kábeleket és azt hogy jó e a háznak a szellőzése mert ezek kinyírhatnak akár egy teljesen új vinyót is.
Egyébként hogy nagyjából kitudj zárni a vinyón kívül mindent előszőr futtass egy mémtesztet az általában megszokott fagyni a proci alaplap mem hármas valamelyikétől.
ha a HDD vel van gond akkor amikor megy rendesen rakj egy szentinelt és az kiírja ha volt már vele gond. -
Mittu88
senior tag
válasz
Tomee001
üzenetére
Én már jártam hasonló módon, akkor kb mindenre gyanakodtam, kivéve a számítógépház bekapcsológombjának (!) a kábelére. Mondjuk kicsi az esélye, de ha értesz hozzá és már nagyon nincs tipped, hogy mi a gondja, cseréld ki a kábeleket. Azért várd meg, hogy a szakik mit reagálnak, de ilyen apróság is lehet a gond.
Meg a tápegységet is érdemes lenne bemérni, hogy jó feszeket ad-e le
Ha a merevlemezre gyanakodsz, akkor meg simán HD Sentinel Rövid-önteszt
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Seed szerver topic
- World of Warships
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen notebookot vegyek?
- Arc Raiders
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
más lehet a gond.