Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz BullZeye #11417 üzenetére
Amint már említettem is párszor, a Total Commander beállításai között lehet konfigurálni a másolás buffert, valamint a közös lemezen lévő partíciókat megmutatni neki, hogy tudjon róla.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
-
t_smith
csendes tag
válasz BullZeye #11455 üzenetére
Én azt olvastam és a tapasztalatok alapján be is jött, hogy a winchester "vasát" érdemes hűteni. Nem árt a nyákot az alján szintén hűteni, de legjobb, ha kap egy ventit, ami az oldalát fújja. Nekem a Seagate 250-es nem megy 40 fölé, akármi van. Hűtés nélkül eléri az 52-t is :S
-
Hitman
aktív tag
válasz BullZeye #20452 üzenetére
A hdd-k IDE, vagy AHCI módba vannak állítva az alaplapod biosában? Nálam AHCI-vel a WD black 1TB HD Tune szerint UDMA 7 módban megy.
A HD Tune-os eredményekről meg annyit, hogy ha azt a hdd-t teszteled, amiről a windows fut előfordulnak ilyen visszaesések, esetemben pl. ilyen:[ Szerkesztve ]
-
liksoft
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
válasz BullZeye #20466 üzenetére
Nem. A fej és felület nem tud többet. Számolj, és gondolj utána, hogy azt az adatmennyiséget bitenként sorosan kell a felületre rögzíteni és onnan olvasni. Tartozik hozzá forgási sebesség, és felületi bitsűrűség. Ki fog jönni.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
mr_ricsi
veterán
válasz BullZeye #20442 üzenetére
"mert 1-2 játékban ami memória igényesebb, elkezdett 20-30 perc után akadozni, ha megtelt a 4gb, és vinyóról próbálta pótolni, de az nem volt elég gyors."
Ez nem volt valami ésszerű vásárlás.
Ha a memória kevés, akkor azt kell bővíteni. Bármelyik HDD csak a RAMok sebességének a töredékét tudja.A cakkozást leggyakrabban az okozza, ha valami a HDD-t írja vagy olvassa a teszt alatt. Például az OS, vagy a víruskergető.
144MB/s a "burst" átviteli sebességed, ami SATA1 (vagy UDMA5-6) alatt képtelenség. SATA1-nél és UDMA6-tal úgy 100-110MB/s lenne, UDMA5-nél pedig 90 körül.
[ Szerkesztve ]
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
ruti
Közösségépítő
válasz BullZeye #20501 üzenetére
régen voltam fent, de ha esetleg nem találtad volna meg azóta: HDS hőmérséklet kalibráció
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
liksoft
nagyúr
válasz BullZeye #43327 üzenetére
Az a drive egy HDD. Az elektronika a használat függvényében a flash tárolóba is teszi másolatként a felület egy részét. Mivel ez a HDD belső magánügye, tudtommal nincs ráhatásod. Mivel a használattal arányos, így annak kéne bele kerülnie idővel.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seagate ST10000VE0008-2P SATA3 10TB
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest