- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #9847 üzenetére
"alaplapi VGA-s 256 rammal ellátott gépre csak akkor teszek 3 winyónál többet, ha azt 500-600W-os táp hajtja."
Ezt ilyen biztos ami tuti alapon? Csak hogy mindenképp legyen kellő tartalék? Mert gondolom egyébként elég lenne kisebb táp, de persze szakemberként gondolom jóval elővigyázatosabb vagy, ismerve az esetleges kockázatokat...
Bocsi, hogy most így kiemeltem ezt a szövegrészletet, csak érdekelne. -
liqquid
tag
válasz
liksoft #9847 üzenetére
Ezeket már ha úgy vesszük próbáltam h csak a winyót hagytam bent, de amúgy alapból 2 winyó volt a gépbe most csak 1 újat beledobtam h legyen valami rendszerwinyó me a másik 1 terrásra nem akartam rakni az nem erre van nekem.
Igazság szerint akkoris azon csodálkoztam hogy format után semmi hiba addig meg csak nőtt, és ez akkor csak akkor léphet fel ha írom vagy netán olvasom a fájlokat. Az ilyesmit viszont úgy tudom garanciába se lehet visszavinni...
Amúgy amit te is mondtál midnenképp az olvasásnál lehet a gond mivel rendszerwinyó így minden indításnál meg hazsnálat során is folyamatosan olvasgatja a pc.
Még azt hallottam lehet hogy 1 mélyformázás letisztíthatja úgy hogy utánna ráírva az adatokat meg az új szektorokat lehet már nem lesz ilyen gond, bár ez csak feltételezés nem biztos de 1 próbát lehet megérne, régen dosba tudtam hogy kell de most vista alól hogy tudnám ezt megvalósítani, van erre valami príma program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest