- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
liqquid #9824 üzenetére
hanem csak gyorsforma és mehet rá a cucc. Nem tudom ez lehetett e baj. Régen úgy tudtam h új winyónál teljes format javasolt, de nem tudom...
Bajnak biztosan nem okozója a gyorsformat. Új vinyónál egy full format arra jó, ha valaki szeretné ellenőrizni a gyárilag már úgyis tesztelt vinyót. Hátha útközben megsérült például, vagy bármi okból szeretne jobban meggyőződni.
Full format annyival tesz többet, hogy végigolvassa a szektorokat, mielőtt elkészíti a fájlrendszert. Ebből az olvasás ami egy hosszú folyamat, a formázás meg csak néhány pillanat a végén. Gyorsformatnál az első rész (ami csak olvasás), elmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest