Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
liksoft #6949 üzenetére
A legfrissebb béta bios van fent, de a gyárival, amivel vettem az alaplapot, azzal is ugyanez a hiba van.
Közben úgy néz ki, hogy nagy valószínűséggel a program hibás.
Írtam arról, hogy másnak ismeri fel a vezérlőt, annak függvényében, hogy ahci/raid vagy sima pata módban használom.tehát ich10r-es vezérlő gigabyte ep45 ds5-ben:
ahci/raid módban: ich8 xxxx, és hibát jelez (AJ29 : RAM Error)
pata-ban: V:8086 xxxx, nincs hibaviszont az ich9r-es gigabyte p35 ds4-ben:
ahci/raid módban: ich9 xxxx, nincs hiba
pata-ban: erre most nem emlékszem, de nincs hibamásik lapban, gigabyte ep45 ds4, ich10r-es:
ahci módban: V:8086 xxxx, nincs hibaTehát szerintem az es-tool nem ismeri fel rendesen a vezérlőt, és emiatt jelez hamisan hibát.
Az es-tool-nak kétféle verzióját lehet találni a samsung oldalán: 2.11a és 2.11, de mindkettővel ugyanaz a jelenség, mint amit írtam.Írni fogok egy bugreport-ot samsung-nak, hátha reagálnak érdemben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux haladóknak
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest