Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant80
tag
válasz
liksoft
üzenetére
Hy...!
Megvolt a Quick teszt és az Extended is...!
Az extended teszt után kiírta a progi hogy hibákat talált és kijavította őket...!
Egy próba....! Változás történt de csak minimális...., kb: 3%-al megnőt a kondíció érték!
De ez az érték már elég volt hogy mostmár a sárga háromszög jőjjön elő és ne a piros X zavarja a szememet...!
Ezután vissza mentem a progiba és elvégeztem a WRITE ZERO test-et..., először a Quick majd pedig a FULL-os változatot....!
Próba , de ez sem hozott eredményt....!
Majd futattam a HDD Regenerator-t, de az még Bad Sectort sem talált...! Igaz nem futattam végig, de az elején kellett volna neki találni már bad sectort, de semmi!
A HD Tune nekem kimutatta WinXP alatt azért vagyok benne biztos, hogy van (volt)...!
Jelen pillanatban futattom a HD Tune-t és nem talál most azokon a részeken ahol eddig talált Bad Sector-t (sőt egyáltalán nem talál Bad Sectort)...!
De akkor a HDD Sentinel és a másik figyelő progi miért riasztanak ilyen durván???Néhny link:
link1
link2
link3
link4
link5
link6
link7Ha valaki tud segíteni ne kíméljen...!
Előre is kösz...!
-
lorant80
tag
válasz
liksoft
üzenetére
Szóval:
- ha a fent említett variáció nem hoz eredményt többszöri próbálkozásra sem akkor próbálkozzak be a:
ciklikusan:
EXTENDED TEST
WRITE ZEROS TO DRIVEAmi van rajta adat azt azért gondolom nem kell letörölnöm csak ne várjam, hogy a teszt után még használhatóak is lesznek! Vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Packeta
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen monitort vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Logitech z5500 5.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest