Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #5217 üzenetére
Nem találtam a Maxtorhoz ÍRÁSTESZTELŐ programot sajnos.
Pedig biztos van, csak én voltam figyelmetlen...
Közben más problémám is akadt: egy Western Digital vinyó időnként érdekes dolgokat produkál, szerintem talán túlmelegedés miatt, de a Windows olyan szinten befagy, hogy SEMMIRE nem reagál, hiába a Ctrl+Alt+Del, hiába a kurzormozgatás, semmi reakció, a megoldás csak az újraindítás, vagy a gép kikapcsolása egy darabig (gondolom míg lehűl a vinyó??).
HD Sentinel tökéletesnek látja a vinyót!! Kondíció és teljesítmény 100%, elvileg semmi baja, csak hát sajnos ennek nem tudok hinni, mert a hangja is katasztrofális (szinte csörgő hangja van), mintha szenvedne benne a motor, ami mozgatja a lemezt, és a leolvasófej is furcsa hangokat ad. Miért látja akkor a HD Sentinel hibátlannak??Amúgy erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest