Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexildos
aktív tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Szia,
Köszönöm a választ. Az mondjuk tény, hogy ezek a HDD-k már sohasem fognak úgy működni mint előtte.
A nagy kérdés azaz, hogy ideiglenesen, amíg lementek róla mindent működhet-e az elektronika és a bios csere?
2 db 1 tb-osról van szó (Samsung)
1 db 6 tb-osról (WD)A 4 HDD-t úgy sikerült kiütnöm, hogy egy régebbi tápom elromlott. Mivel az új táp is moduláris és mind a két táp pin out-ja megegyezett látszólag ezért mivel sietni akartam a régi táp sata kábeleit használtam. Ami hiba volt mert a kábelek kötése más volt mint a régin. Ezért arra gyanakszom, hogy ahol 12V kellett hogy legyen ott volt 3V és fordítva.
Szóval a nagy kérdés még az, hogy ezzel nem e nyírtam ki a PCB-n lévő BIOS-t is? Mert akkor nincs értelme a cserének. Akkor adatmentés segíthet csak.
Nagyon örülnék némi tippnek, segítségnek. Csak mert 4 hdd adatmentése nagyon drága lenne magánszemélyként, elég ha a 12TB-ost kifizetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest