- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique #50083 üzenetére
Ma visszajött a Toshiba hozzám és megejtettem a vezérlőpanel cserét. Szóval igen, a csoda nem történt meg. Nem is vártuk, de bíbelődtem egy jót.
A Win10 inicializálni szerette volna, mielőtt használatba veszi. Viszont nem tudta inicializálni, hibára futott.
A Gparted Linux alatt is I/0 hibát dobott, ott sem tudtam partíciós táblát csinálni rajta.
Viszont mindkét rendszer alatt 465 GB méretűnek látszott az elérhető terület. Ennyit sem lett volna kár megmenteni, de ha nem megy akkor nem megy.
Vissza szereltem az eredeti panelt mindegyikre, ez az usb-s az működik mint eddig, annyi bad sectorral, mint amennyit mutattam a témaindítóban. Van helyette másik, az adatok biztonságban vannak.Itt hagyok 3 fotót a Toshiba házról, hogy mennyire van kitömve belül szilikonnal. (Egész jól).
-
törölt tag
válasz
King Unique #50083 üzenetére
Persze, nem csodát várok tőle. Az adatok már le vannak mentve mindkét lemezről. Csak alkalom nyílik egy kis bíbelődésre. Gari nincs, a ház bontható.
A vezérlő panelt 6db kis csavar rögzíti a lemezhez, egyéb beavatkozás nem kell az adatátviteli portok csatlakoztatásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest