- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
válasz
liksoft #4795 üzenetére
No sikerült a gép közeélébe kerülni, és bányásztam a BIOS-ban is, eeket találtam:
Ide devices: pri.mas. 6366 MB (250 giga valójában több partíción, de egyik sem ekkora), a többi eszközt értelem szerűen nem detektálja, mert nincs.Ide drive timing (eszközönként válaszható lenne, ha több lenne): UDMA, PIO-0, PIO-4, Enhanced DMA
Ide options:
a.) Ide drive translation: enable/disable (E/D ezentúl)
b.) Secondary IDE controller: E/D (majd lesz multibay I-es kombo, és itt várom megjelenni)Ide DPS self-test: 84 perc az előzetes kalkuláció alapján futtatni, még sose tettem meg.
Mégpár érdekesség, ami nem tudom, hogy mi, és miért van itt (tekintve, hogy nincs pci csati a gépben [compaq ipaq-ról van szó]):
PCI bus mastering: E/D
PCI SERR# generation: E/D
PCI VGA palette snooping: E/DElőre is köszönöm a válaszokat!
A kérdés az, hogy miért nem megy az UDMA-3 (chipset ennyit tud), és minden benne volt vinyó csak UDMA-2-esen ment, kábelcsere volt és a kábel helyesen van bekötve, alaplap az alaplapin, vinyó masterre konfigolva a távolabbi csatin. Minden eszköz win telepítésnél egy kábelen lógott egy cd olvasóval, ami azóta le lett húzva, és az elsődleges ide csatorna el lett távolítva és felismertetve megint, de nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest