Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, rendesen használom. Most viszont megpróbáltam még rákötni a médialejátszómra (Xtreamer prodigy), és nagy sokára felismerte és beolvasta a lemez tartalmát. A filmeket rajta viszont már nagyon nehezen vagy egyáltan nem nyitja meg, viszont van amit le is játszott, de borzasztó lassan dolgozik, leválasztani már egyáltalán nem tudtam. Arra lettem még figyelmes, hogy amíg a médialejátszóhoz volt dugva, halk, de folyamatos enyhe zajt adott ki, nehéz leírni, hogy milyen. Most akkor mi lehet a rossz rajta? A számítógép "local disk"-ként ismeri fel, de semmit nem tudok vele kezdeni, sem leválasztani rendesen.
HDS alatt a HD Sentinelre gondolsz? Bocs, de nem nagyon vagyok jártas a dolgokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest