- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
Mostanában jó idő kínálkozik a tesztelésre: egy csípős éjszakára kitenni a PC-t az erkélyre estétől reggelig, és még kint bekapcsolni hogy működik-e reggel. (csapadéktól óvni, de ha kibirja a -5...-10°C hideget az egyből kiderül)
Ezenkívül majd nyáron folytatható a teszt a napsütötte júliusi erkélyen eltöltött pár órával és délutáni tesztel..
-
Értem. A nagy szám az volt amikor megjött a cucc, behozom aztán lássam mit kaptam vagy mit nem kaptam meg, kibontom. Utána rögtön bevágott hogy kb. 0-5fok közötti lehet mindennek a hőmérséklete, ha valahol vizes lesz az problémás lehet. Gyorsan vissza a csomagba, ágyra rá és betakartam vagy fél méter culával. Még órák múlva se érte el a szobahőmérsékletet, de másnap reggelre már tuti elérte, de már csak a csomagolásban. Aztán mindent kibontottam és néztem még pár napig őket, mert szilveszterkor a fene se akart már Windowst telepíteni
Egyébként az FZEX-ék beálltak 32fokra, a még mindig csökkentett hűtéssel. Külső hőérzékelő szerint 31fokos a cucc. Így hagyom, nyáron ha kell megy az extra hűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- E-book olvasók
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba 3TB HDD Sata3 DT01ACA300 / Beszámítás OK!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest