Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Tessék, itt vannak a decimális értékek:
Utorrentet használok.
A 2ezer+ torrent fájl az nem azt jelenti, h 24/7-ben töltök is felfelé; inkább az a meglepő, h hiába van ennyi torrentem seedben tartva, alig-alig megy felfelé cucc, szóval nem mondanám, h ezerrel töltök fel. Nem seed szervert üzemeltetek, csak gondoltam, ha már ennyi mindenem le van töltve, akkor ha seedben is tartom őket, akkor legalább töltődik fel valami, és gyűlik némi pont is érte.
Szóval az elmélet az lenne, h rengeteget töltök fel, de sajnos a gyakorlat azt mutatja, h alig megy felfelé valamim. Még szerencse, h nincs már arány, csak 48 órás szabály.Abban a torrentes gépben csak 4 giga ram van, de ennyire nem ismerem a torrent klienseket, nem tudtam, h bele kellene piszkálni ezekbe a beállításokba. Amint nézem, nekem más verziójú a kliensem, legalábbis mást (is) lehet ott beállítani:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest