Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
wertzui123 #37924 üzenetére
Az is jó, ha most feljegyzed a hibás/gyenge szektorok számát, aztán a jövő héten ismét ránézel Sentinellel. De egyébként naplózza is a Sentinel a múltat, ott is meg tudod nézni mindig.
Amennyiben valami (fém)törmelék okozza a hibás szektorok kialakulását, az növekedhet tovább is, ezért kellene legalább egy hétig monitorozni, és közben használni azt az egy partíciót. Ha nincs változás, akkor az ott stabilnak mondható, de fontos adatot azért csak módjával tárolj rajta.
(én mondjuk torrenttel csurig tölteném néhányszor a partíciót, aztán számítanék rá ellenőrző összeget naponta)Használtból mindenképpen kizárólag 100/100 (HD Sentinel) állapotút, de én inkább a garanciális és újat pártolom. Elég érzékenyek sajnos.
-
pjen
félisten
válasz
wertzui123 #37924 üzenetére
Szia.Inkább vegyél egy kisebbet,de újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xbox Series X|S
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest