- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ekusonamas
csendes tag
Pjen:
Lefuttattam a HDD Regenerator tesztjét.
Ez lett az eredménye:Nekem nem tűnik olyan rossznak a helyzet, persze nem is értek hozzá.
Viszont a javítást nem tudom lefuttatni, mert azt Win működés közben nem engedi, tehát maradna a bebootolós verzió, de sem USB sem pedig CD bootot nem készít el a progi és nem értem miért.
Próbáltam neten keresgélni, de semmi értelmeset nem találtam. USB részről próbáltam több pendriveot is.
Pedig szerintem már lehet ez megoldaná a gondot.
Sajnos jelenleg kimenteni nem tudom az adatokat, így a mély formázás és az újratelepítés nem lehetséges.Zsivaagoo:
Van Sentinel 4.0 Pro-m és sejtem is hogy melyik lehetőségre gondolsz már majdnem elindítottam egyszer.
Viszont az a baj, hogy hiába van külön partíción a rendszer és a filmek, stb., mert ha elindítanám ezt a javítást, akkor mindkettőn végig menne.
Erre gondolsz szerintem:Esetleg még valami ötlet?
Igazából most akarok venni egy 2Tb-os belső vinyót adattárolásra, ha az meglenne, akkor megtudnám csinálni a fentebb írt kísérleteket.
Milyen HDD-t javasoltok? 30ezer lenne a határ. És fontos lenne a megbízható beszerzési hely az esetleges garanciális dolgok miatt. Persze az sem árt ha nem hangos meg ilyenek. Eddig a WD meg a Seagate tűnik a legjobbnak ahogy néztem az ajánlgatásokat itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest