Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ekusonamas

csendes tag

válasz pjen #32518 üzenetére

Pjen:
    Lefuttattam a HDD Regenerator tesztjét.
    Ez lett az eredménye:

Nekem nem tűnik olyan rossznak a helyzet, persze nem is értek hozzá. :D
    Viszont a javítást nem tudom lefuttatni, mert azt Win működés közben nem engedi, tehát maradna a bebootolós verzió, de sem USB sem pedig CD bootot nem készít el a progi és nem értem miért.
    Próbáltam neten keresgélni, de semmi értelmeset nem találtam. USB részről próbáltam több pendriveot is.
    Pedig szerintem már lehet ez megoldaná a gondot.
    Sajnos jelenleg kimenteni nem tudom az adatokat, így a mély formázás és az újratelepítés nem lehetséges.

Zsivaagoo:
    Van Sentinel 4.0 Pro-m és sejtem is hogy melyik lehetőségre gondolsz már majdnem elindítottam egyszer.
    Viszont az a baj, hogy hiába van külön partíción a rendszer és a filmek, stb., mert ha elindítanám ezt a javítást, akkor mindkettőn végig menne.
    Erre gondolsz szerintem:

Esetleg még valami ötlet?

Igazából most akarok venni egy 2Tb-os belső vinyót adattárolásra, ha az meglenne, akkor megtudnám csinálni a fentebb írt kísérleteket. :)
    Milyen HDD-t javasoltok? 30ezer lenne a határ. És fontos lenne a megbízható beszerzési hely az esetleges garanciális dolgok miatt. Persze az sem árt ha nem hangos meg ilyenek. Eddig a WD meg a Seagate tűnik a legjobbnak ahogy néztem az ajánlgatásokat itt.

Új hozzászólás Aktív témák