Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
válasz
yoogie #29544 üzenetére
Szia!
Érintkezési hiba, amitől a fej nem tud pozíciót találni, ezáltal nem látsz partíciót, csak magát a hw-t win alatt.
Fagyasztóba (most akár párkányra ki) vele (mint ahogy a video alatt javasolják is), majd dugd be hidegen gépbe.
Nekem pontosan ilyen hangú hibám volt, mozog a fej ki-be, próbálkozik, de nem jön össze neki, majd idővel a motort is leállítja. Kb fél óra másolást bír egy hűtéssel.Amíg nem ismertem ezt a fagyasztásos technikát, 3 napon keresztül másoltam 4-5 kB/sec sebességgel - feleslegesen.
Hűtés után simán viszi a normális tempót, 35 MB/sec-el, hiba nélkül leszedtem róla mindent.Javaslatokat kaptam, át kellene melegíteni a forrasztásokat, amennyiben a lemez hibamentes, tovább fog működni rendesen - de még nem jutottam el odáig, örülök, hogy lejött róla minden.
Ja, a lemezen nincs egy bad sector sem, tehát tuti, hogy érintkezési, kontakt hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest