Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Hála és köszönet min2töknek!

Akkor érdemes variálnom, átállnom???
- 3 kábel soros kapcsolásáról [ahogy részleteztem fentebb] 2 kábelére, ahogy mr_ricsi ajánlotta eredetileg?ill. a billenőkapcsolóknál 3 molex + 1 sata használata herlyett 1 molexre? Ez utóbbi mondjuk nagyon nyilvánvalónak tűnik, de csak esztétikai természetű javulást eredményez. További problémám ezzel, hogy a kondik miatt a sarukba így is 2-2 vezeték megy be, úgy meg, a mr-ricsi szerinti változatban 3 is menne!
Ő nyilván mindenütt forrasztana (ennek a híve), de mások (többen) ezeknél a kis billenőknél nagyon óvtak ettől, ezért maradtam a felsaruzásuknál.
Vagyis ez utóbbi része a dolognak nagyon dillemmatikus, még a 1+ moduláció kikerülései is, ha csak 0,1 V veszne el... Vagy jóval több feszültség megy el?

Ez releváns különbség lenne a HDD-k szempontjából?Mert a kábelrengeteg nekem nem probléma, ha már ennyi időt, vásárlást vidékről, pénz, idegességet, izzadságot belefeccöltem a legmelegebb napokban a dologba. Ráadásul oldalt van ez a gordiuszi csomó, a léráramlást sem zavarja, minden csati jól hozzáférhető esetleges szerelés/lehúzás esetén. Szóval... Előre is köszi:
, hogy ne legyen több: 
DILEMMA
Új hozzászólás Aktív témák
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ő nyilván mindenütt forrasztana (ennek a híve), de mások (többen) ezeknél a kis billenőknél nagyon óvtak ettől, ezért maradtam a felsaruzásuknál.

DILEMMA