Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
rickeyboy
csendes tag
válasz
rickeyboy
üzenetére
Fejlemények.
Úgy egy napnyi tesztelgetés, próbálgatás és fejvakarás után (felpörgésre 2-3sec várakozása volt nemcsak hosszabb szünet utáni fájlnyitáskor, hanem filmvágás közben is aktívan használt fájl esetén, ráadásul elég ritkán előjövő jelenségként, hogy ne legyen egyszerű azt rávágni, hogy ez tuti rossz), arra jutottam, hogy megpróbálom becseréltetni. És ekkor jött a felismerés a régi jó mellé rakva, hogy matrica totál más, a pici betűs típusszám nem is egyezik, mert ez HD204UI/VP4
ami a http://hardforum.com/showthread.php?t=1692761 szerint nem is igazán asztali gépekbe szánt verzió?
Amúgy a cég jó fej volt és simán cserélte, WD20EARX lett belőle, minthogy az összes samsungjuk már ez a verzió.Most viszont bajban vagyok és teljesen összezavarodtam a sokféle itt-ott fellelhető tanács okán, és segítséget kérnék attól, aki eléggé PRO-nak érzi magát a témában hozzá.
Fejparkolásos típusgondra kéne megoldás attól, aki pontosan ezzel a típussal találkozott már és próbálta.
- WDIDLE3.EXE-t írnak, ami nem tudom, jó-e a WD20EARX-hoz, és valami garivesztést is emlegettek itt-ott?
- Meg a HDD sentinelnek a figyelésre beállítását, ami időzített gépbekapcsoláskor nem fog tudtommal magától elindulni.Előre is köszönöm, ha valaki tud valami biztosat írni vagy linkelni máshol korábban már elhangzott helyes megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ami a http://hardforum.com/showthread.php?t=1692761 szerint nem is igazán asztali gépekbe szánt verzió?