Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNashville
senior tag
válasz
whisperity
üzenetére
Ja, de hülye vagyok
... csak az kavart be, hogy egyszer már láttam Intézőben a lemezt, sőt, használni is tudtam, azt hittem, más lehet a probléma. Köszi a segítséget. -
liksoft
nagyúr
válasz
whisperity
üzenetére
Lehetőleg NE !!

Többen, és nagyon sokszor leírtuk, hogy partíciókat minden esetben minden OS beépített lemezkezelőjével kell, mással öngyilkosság. Ennek oka, hogy bármelyik gyártó tehet bele nem publikus adatot. Annak hiánya, vagy hibás tartalma a későbbiekben okozhat adatvesztést. Sőt, van olyan, hogy az egyik OS látja és kezeli a drive-ot 2GB-ig, míg a használandó csak 1-ig esetleg (ez meg driver). Ebben az esetben az 1GB utáni lemezre íráskor (format információk alapján megteheti) "körbefordulhat" egy belső számláló, és a lemez elejére kezd írni. Ami ugye nem túl egészséges.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
... csak az kavart be, hogy egyszer már láttam Intézőben a lemezt, sőt, használni is tudtam, azt hittem, más lehet a probléma. Köszi a segítséget.