Hirdetés
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-David08-
csendes tag
válasz
liksoft #17608 üzenetére
Heló
Tápom 550W os Ipower... Tudom noname de egyáltalán nincs túlterhelve és eddig semmi problémám nem volt vele. Konfigom Asus P5Q Lpro , Intel C2D E7200 , ram 2x 1024Mb , vidikari nv 9600GT (nem tuningolom egyik alkatrészt se.)
Bekapcsolásnál már ki is írja hogy SMART bad stb stb és nyomjak f1 et az folytatáshoz. Egyébként a gép leállás az furcsa volt számomra. Úgy kapcsolt ki hogy leállt a gép és még mentek a ventilátorok 1-1.5 másodpercig és azután kapcsolt le teljesen minden. Másik vinyóról kapcsolom ki a gépet(azon is van egy rendszer) akkor meg normális a leállás(ventik is leállnak azonnal(3db 8 centis ebből 1 ledes. De még előre tervezek egy 12cm-est mert a 2. vinyó miatt elég melege lett a vidikarinak.). De ha táp ellátás a baja, akkor miért a lemez felületén keletkeztek hibák?Ha felpörgési problémák vagy egyéb azt még megértem hogy táp a baja... Szerintem megpróbálom garanciába kicseréltetni, próba szerencse
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest