Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Killing #14938 üzenetére
Nem azt írták, hogy töltögess le minden vackot (egyébként az sem rossz, csak nem kompatibilis azzal, amit használsz), hanem azt, hogy az OS saját lemezkezelőjét használd!
Az kompatibilis lesz saját magával, így nem ér olyan meglepetés mint ahogy írtad!
Ezt szeretem! Annyian, de annyian használnak mindenféle buherátort, azután meg sírnak, jönnek, hogy SEGÍTS! És ha megszenvedve a sok elbaltázott marhaságuk, felülírásuk után valamit sikerül visszahozni, de hányan közlik: "Ja, annyira nem volt fontos, akkor nem is kell. De a winyót kérem vissza, mert az enyém." És én miből veszek a gyereknek kenyeret? Dolgoztam, nem én csesztem el, a kedves "kuncsaft" meg cseszik fizetni. Miért? Mert "csak egy-két gombnyomásért ennyit?". Pedig hányszor kell a teljes felület analizálása után a listába kigyűjtött adatok alapján hexában a kalkulátorral dolgozni, és a fizikai másolatot (eredetire ugye nem írunk) több helyen preparálni. Ennek ideje (az a bizonyos egy-két gombnyomás) 500GB esetén 0,5-2 nap. Ennyi munkámat szokták egy laza mozdulattal kidobni az ablakon. Na erre jó, ha valaki minden OS-től különböző cuccal "bűvészkedik" úgy, hogy nem ismeri pontosan az adott programot. Szakembereknek, nem "jókezű egyetemistáknak" készülnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest