Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Blaze71
üzenetére
Én meg nem install'nám újra!

Egy "normális" erős konfigban nem számottevő a gyorsulás, hisz a másodperc töredékéről beszélün. Ez összadva is csak tized század sec.-ben mérhető.
A névjegyedben szereplő már jó konfignak számit.
Azt csináltam legutobb hogy leválasztottam 50 Gb-t a new vinyoról, és mikor már halodik a régi os akkor oda tudok telepiteni az újat. Illetve most épp egy kisérleti W7 x64 van rajta.
Egyébként meg ha kisérletezni akarsz, akkor simán tükrözd rá az old vinyót és akkor számszerűen mérheted a különbséget közöttük.
Szerintem...
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Blaze71
üzenetére
Talán a programok elérése is gyorsabb lesz. Igazából minden gyorsabb lesz picit (programok betöltése, firefox, stb).
De nyilván nem "sztaqrva mennyivel gyorsabb most" kategória.
Ha az időt sajnálod és a win utáni többi cucc felpakolásával nem akarsz mojolni, ne installd újra a wint. De ha nem nagy gond, csináld.
(én újratenném)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi