- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
liksoft #12184 üzenetére
Helló!
Pont ez a baj hogy nem tudom lementeni, ha letudnám kivágnám a pi**ába a winyót de nem lehet belelépni, Windows szerint: "G:/ nem érhető el. A fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható". És a Paragon partition manadgerből meg azt írja hogy "unable to enter the item." Pedig látja hogy ott a winyó:
Volume letter: (G
//Volume label: [No label]// Type: Primary// File system
TFS//Root entries:1078//Sectors per boot:8//Sectors per cluster:8//Serial number:48C6-0D30-C60D-1FB4//Partition ID: 0x07 NTFS//Total size: 465.7 GB//Partition size: 465.7 GB//Used space:299.7 GB//Free space:166 GB//Activity
o//Hidden state
o
Ezért próbáltam konverálni ntfs-ről Fat32-re hátha valami változás lenne adatvésztés nélkül de akkor meg azt írja: "File system has allocation errors due to cross linked files " erre rákeresve Chkdsk /r-t javasoltak de a chkdsk azt írja hogy "Nem lehet megállapítani a kötet verziószámát és állapotát. A CHKDSK leállt."
Szóval így állok most..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest