Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Ritkán vásároltam náluk. Viszont nem hallottam a garijukról.
Ez jót jelent, mert ha gáz lenne, már olvastam volna róla valahol.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
EStools-sal meggyötörném egy kicsit, majd esetleg egy particiónáló progival.
Utána okosabb leszel.Szerintem...
-
Imco
őstag
Kb. 50-ig jó vagy. Viszont hogy ezt megelőzd tegyél elé-alá-fölé-valahova egy coolert.
Nálam fűtómű van, de 22-23 fokosak a HDD-im és 35-nél még soha sem volt melegebb egyik sem. 1 db 12 cm coolernek köszönhető, a HDD-k előtt. Igaz ez desktop.
Laptopba is lehet hűteni csak kicsit költségesebb, és nagyobb odafigyelést igényel.Szerintem....
-
Imco
őstag
válasz
blaca83
üzenetére
Én is ezt kérném. Bővebb infót, adatot. Hogy lassú az kevés, mert relatív. Sentinel, HDtune, christal, wddlg, windows adatokra lenne szükség hogy megfelelő konzekvenciát tudjanak levonni a kollégák, és erre alapozva ellássanak jó tanáccsal!
Esetleg még a konfigodról is 1-2 mondat.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
rroolleerr
üzenetére
Szükséged lenne egy másik HDD-re, egy két szoftverre, szaktudásra, és egy adag szerencsére.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Eksis pepe
üzenetére
Ne már!
Egy kis infót adhatnátok!Csak 1-2 legalább! Tipusa? Táp? Rendszer-nem rendszer? Teszt progik mit mondanak róla? Biosban látszik? Elindul vele a gép? Miből állt az "Amikor megvettem megnéztem semmi baja nem volt " megállapítása? Másik gépben is csinálja?
A korrekt segítség nyújtáshoz kb. ennyi elég indulónak!
Szerintem...
-
-
Imco
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
A leírás alapján akár az is lehet. Azért ennél egy kicsit komolyabb tesztet is megejtenék.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
1 TB még volt, az biztos. A 1,5 nem biztos. Most hogy feszegeted, inkább az USB 3.0 miatt gondolnám, hogy csak táppal megy. Nem ismerem a pontos specifikációit, de feltételezem hogy szükség lehet rá. Igaz, hogy pendrive-nál sincs külső táp. Ah...
Ne kötekedj, mert csak belezavarodom!

-
Imco
őstag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Pl. C-D-E logikai meghajtó 50-100-130 GB. Akkor 130-ról bedolgozol 30-at a 100-ba így lesz 50-130-100. Ezután jön az új 130-ról a 30 az 50-hez.
Így lesz 80-100-100.Buktatók:
Rengeteg idő, sok adatmozgatás.Sok szabad hely kell hozzá.
Régebbi emlékeim szerint 50% körül.Mindentől függetlenül, kevés %-ban, de esélyes a full adatvesztés.
Tehát 100% mentés után kísérletezz!
/Tudom, könnyű ezt mondani!
/Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Nem esküszöm rá, de hogy nem túl előnyös a dinamikus lemez az tuti.
Ha teheted sürgősen szüntesd meg!Szerintem...
-
-
Imco
őstag
válasz
SebajTobias
üzenetére
Meg sem merem kérdezni, hogy hogyan tud megázni egy 2TB HDD.
Már csak azért is mert felülről szinte vízhatlan!A lényeg: ha fontos, szakember, ha nem akkor búcsú az adatoktól.
Szerintem....
-
Imco
őstag
Hogy az a....
Most tűnt el egy 500 GB partícióm!

Meg lesz a szórakozásomSzerintem...
-
Imco
őstag
válasz
dvd_R+
üzenetére
A lényeg: elvileg, "ha megszűnik a hiba oka".
A százalék romlása engem igazol.
Simán visszaáll 100%-ra magától ha minden rendben van.
Ha nincs rendben, akkor pedig hiába gyötröd a HDD-t
kb az első indításnál visszaír mindent! Már ha sikerül vele elhitetni,
hogy minden rendben van.Szerintem...
-
Imco
őstag
Pont fordítva!
Rábeszélünk a legjobb megoldásra!
Típus függő a kapcsoló, de a legtöbbnél van.
Ne habozz! Százszor jobb és biztosabb megoldás
mint egy kapcsoló beépítése.Megfelelő minőség vásárlása esetén a venti halkabb, mint bármelyik a gépedben.
Illetve sok típusnál ki lehet húzni. Nézd meg mennyire meleg a rackben és ennek függvényében dönts a ventiről. /Nem javaslom a kiiktatását!/Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Snowy_owl
üzenetére
Értem, de nem értem.
Ahhoz hogy egy partíciónyi adat felülíródjon
min. 1-2 kattintásnak kell történnie, plusz egy kis időbe is kerül.
Hogy ez egy xp-s partició lett, külön pikantéria.
Valami nem stimmel a fentiek alapján.
Már csak kíváncsiságból megkérdem: honnan bootol a rendszer?Nem tudom innen megállapítani, mi történhetett.
GDB-vel megnézném először. Bár a felülírás miatt necces.
Sikertelenség esetén, ha fontos az adat, adatmentéses szaki, ha nem akkor format és előlről kezdeni.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Kiki18
üzenetére
Ok. Még egyszer neki futok, de ez a 4 vinyós kaland egy kicsit sok ismeretlenes egyenlet! -kartávolságon kívül. Lhet rossz az egyik vinyód, lehet hogy rosszul telepitetted az XP-t, lehet hogy rosszul van jumperelve, lehet hogy rossz helyen van a kábelen, lehet a táp kevés a sok hdd-nek, vagy csak sima kábel hiba.
Tehát ebben a formában passzolom a dolgot. Ha a kezemben lenne megoldanám, de így...
Dugj fel mindent helyesen, kábel végén master, közepén slave, ha nem fontos akkor inkább egyesével. Tegyél be egy live CD-t, pl ubuntu, és másold át amit szeretnél.
Majd felejtsd el ezt a konfigot. Ha így sem megy, akkor szakember.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Marmonkanna
üzenetére
Óriási tévedésben élsz! Keress rá itt a topicban! Párszor már kifejtettem-tettük, ha már a saját szemednek nem hiszel.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Kiki18
üzenetére
Szóval még egyszer!
Lehet hogy meglepő, de jumpereld a Te elgondolásod szerint és akkor kiderül. Semmi maradandót nem okot, ha nem helyes.
Egyébként lehet, hogy fordítva a van a kábel, és/vagy rosszul van a másik jumperelve.
Nem írtad melyiken van a rendszer. Ha PATA a rendszer akkor master és a kábel végén legyen.
Mikor eljut a BOOTig és nem tölt be,minden vinyó látszik?Szerintem...
Ok hogy nem reagálsz rá, de ne csinálj úgy mintha nem válaszoltam volna.
Ha elmondanád hogy mi történt azóta előrébb juthatnánk.
Ha adnál infót bővebben mint pl mi a HDD-k tipusa, alaplap típusa, a százason mi van most, esetleg az előző javaslatokat megválaszolnád, akkor lehet hogy valaki könnyebben válaszolna!
Én feladtam!Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Marmonkanna
üzenetére
Tedd vissza a gép oldalát!
40 még nem gáz, de ott is maradjon!Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
izomhod
üzenetére
Ha jól értelek, nem fog simán sikerülni.
Az elképzelésed az lenne, hogy a logikai x:\ meghajtó területéről a fizika bad sectort áthelyezed, amíg megcsinálja az acronis az image-t.
A HDD saját szoftverével is kisérletezhetsz.
Vagy talán próbáld meg regenerálni, hátha sikerül egy mentés idejére.
Amig van bad az olvasott területen, el fog szállni az acronis, de a többi is. Már próbáltam.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Gergő_
üzenetére
LLF és regenerátor csak időleges megoldás, és hamis biztonság érzetet ad.
Megjegyzem, hogy ezeknél az akcióknál HDD ről beszélünk és nem particióról.
Az átmozgatás nem feltétlen jár adatvesztéssel, de járhat.
Pl., ha bad sectorhoz ér akkor elszállhat mert nem tudja írni-olvasni.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Kiki18
üzenetére
Lehet hogy meglepő, de jumpereld a Te elgondolásod szerint és akkor kiderül. Semmi maradandót nem okot, ha nem helyes.
Egyébként lehet, hogy fordítva a van a kábel, és/vagy rosszul van a másik jumperelve.
Nem írtad melyiken van a rendszer. Ha PATA a rendszer akkor master és a kábel végén legyen.
Mikor eljut a BOOTig és nem tölt be,minden vinyó látszik?Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
KaraDani
üzenetére
A SAMU-k megbízhatóak. A "ezzel a szériával már több problémánk is volt tesómmal" jelzéssel foglalkozni kéne. Nem rossz az összes ilyen típus.
Javaslom a tápod felülvizsgálatát. Az adatlapodon 3 HDD van + gondolom van egy jobb VGA is. Elfogy nafta!
A gyenge szektorok még helyre állhatnak. Mindenképp keresd az okát!Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Gergő_
üzenetére
Adattal kritikus átméretezni mert becsúszhat a baki + sok szabad hely kell!
Az Xp ről hamar leszoksz, ha nem feltétlen szükséges búcsúzz el tőle!
A W7-ben van XP mód,+ virtuális gép, ha nosztalgiázni támad kedved!
Javaslat 1. Régi vinyóra telepitesz egy XP-t, ha kell behelyezed és xp-zel.
Új vinyóra W7. Telepítésnél vedd ki a passzívat. Így nem lesz boot menüd Te kapcsolhatod honnan bootolsz.Javaslat 2. Adatok lement 60-ra. Új HDD feloszt megfelelően akár 50-50- maradék. / Ha megunod az XP-t nem lesz kis 30-as az élen!
/ Xp telepit az elsőre, majd W7 telepit másodikra. Lesz boot menüd. Ha lementetted játszhatsz az átméretezéssel, hátha sikerül! Lassú lesz!
A riportba nem látok feltűnőt. Nem kellet volna PÜ. Több szem többet lát.Szerintem...
-
-
Imco
őstag
válasz
Gergő_
üzenetére
Tisztázzuk! Mi a hiba? /A PM hiba nem hiba./ Mi állitja, hogy hiba van? Mit szeretnél csinálni?
A W7-nek adj legalább 50 gigát. Nem kell neki annyi, de ott jól érzi magát és jól is gazdálkodik a hellyel anélkül, hogy különösebben gépészkedned kéne.
Első körben nem ártana egy sentinel riport.
A PM-től nem száll el HDD.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
mclaren777
üzenetére
Olvasd el a sentinelt! Azt írja, hogy még nem garanciális.
Egyébként pedig ellenőrizd a táp ellátást, mert valószínűleg valami okozza ezt.
Ha rendbe teszed visszaállhat 100%-ra idővel.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
scott_free
üzenetére
Akkor valószínűleg rossz a HDD.
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest