- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Uraim, segítségre szorulok!
Nincs már 5letem, pedig mióta vannak hd felvételek a neten, azóta csak ebben a minőségben nézek mindent, tehát elég sok időt töltöttem már vele.
A számítógépemet egy AVR132-es típusú Harman Kardon házimozierősítővel használom, digitális coax kábellel van rákötve. Ahol most elakadtam és nem jutok semmire, hogy kb mióta ez a lap és proci van a gépben, azóta van hogy a hang csak fogja magát és elmegy, a kábel piszkálásától néha visszajön, sokszor csak hozzá kell érnem. A kábel nem kontakthibás, semmi baja, sosem volt behajtva sem. Amikor meguntam már, hogy nem találtam tartós megoldást, akkor vettem egy XFi Elite Pro hangkártyát, amihez egy külső eszköz is van, amivel szintén összeköthető digit coaxszal. Legnagyobb megdöbbenésemre ugyanezt a hibát produkálja vele is, ráadásul most megint nem is bírom működésre bírni bármennyire is piszkálom.
Windows újratelepítés megvolt már 3-4*, az erősítő bemenetei tesztelve az összes coaxon dvd lejátszóval és mind hibátlan. Az alaplap is gondolom kizárható valamennyire, mert másik kártyával is ugyanaz ta hibajelenséget produkálja. Programok közül is próbáltam többet, de MPCHC az alap lejátszóm és AC3filterrel, haali media splitterrel használom.
Segítséget kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest