- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A KOReader ebook olvasó program
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Uraim, segítségre szorulok!
Nincs már 5letem, pedig mióta vannak hd felvételek a neten, azóta csak ebben a minőségben nézek mindent, tehát elég sok időt töltöttem már vele.
A számítógépemet egy AVR132-es típusú Harman Kardon házimozierősítővel használom, digitális coax kábellel van rákötve. Ahol most elakadtam és nem jutok semmire, hogy kb mióta ez a lap és proci van a gépben, azóta van hogy a hang csak fogja magát és elmegy, a kábel piszkálásától néha visszajön, sokszor csak hozzá kell érnem. A kábel nem kontakthibás, semmi baja, sosem volt behajtva sem. Amikor meguntam már, hogy nem találtam tartós megoldást, akkor vettem egy XFi Elite Pro hangkártyát, amihez egy külső eszköz is van, amivel szintén összeköthető digit coaxszal. Legnagyobb megdöbbenésemre ugyanezt a hibát produkálja vele is, ráadásul most megint nem is bírom működésre bírni bármennyire is piszkálom.
Windows újratelepítés megvolt már 3-4*, az erősítő bemenetei tesztelve az összes coaxon dvd lejátszóval és mind hibátlan. Az alaplap is gondolom kizárható valamennyire, mert másik kártyával is ugyanaz ta hibajelenséget produkálja. Programok közül is próbáltam többet, de MPCHC az alap lejátszóm és AC3filterrel, haali media splitterrel használom.
Segítséget kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Sweet.tv - internetes TV
- Ukrajnai háború
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával