- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevee251
tag
válasz
Tomeeka28 #607 üzenetére
Én is roppant ideges lennék, ha a tv-n nem tudnám nézni az alkalmazáson keresztül. Azért azt tegyük hozzá, hogy szolgáltatón keresztül 2000FT-ot fizetek a 3db HBO-ért (amit szinte sose nézek) és a GO-ért, igaz 1 éves hűséggel. Viszont annál kényelmesebb a világon nincs, hogy este leülök, a TV-n megnyomom a gombot, választok tartalmat és nézem, mindezt legálisan. Félre ne értsd, én is torrentezek, de mióta ez megvan, nagyon keveset (főként sorozatokat nézek). Az LG alkalmazása (eltekintve néhány gyerekbetegségtől) remekül használható. Ha letelik az 1 év, én biztos meghosszabbítom.
A próbahónappal nem azért dob ki, mert most mindenki ki akarja használni az 1 hónapot és túlterhelt? Sosem tapasztaltam ilyet, semmilyen eszközről.
Üdv:
stevee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest