Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
blattida #27176 üzenetére
a hasonlattal szimplán arra próbáltam rámutatni, hogy a kérdésre adott válasz mennyire volt irreleváns
Azt, hogy technikailag stb jobb, nem vonom kétségbe, sőt, írtam is, hogy értem és elhiszem.Elnézést, hogy rossz példát használtam, de ez jutott hirtelen eszembe.
Az természetesen megint egy más kérdés, hogyha teljesen kihagyjuk a képletből az új edények/serpenyők árait, és azt, hogy mennyi a limitem, szimplán az alap különbséget vesszük, ami; ha jól láttam; ~30k.
Ha azt veszem, hogy 10kW-ot hoz az indukciós havonta (kétlem, hogy hoz ennyit, mivel nem főzünk agyba-főbe, de példaként tegyük fel) akkor ~30k-t hozzávetőlegesen 5év alatt épphogy vissza fog hozni. A világban uralkodó jelenlegi "trendet" figyelembe véve (tervezett elavulás) nem hinném, hogy egy most vásárolt, belépő kategóriás elektronikai eszköz ennél hosszabb időt kibír hibátlanul működve.és akkor még csak a sima és indukciós különbséget "termelte ki"
De tényleg nem vitatkozni akarok, segítséget kértem a témában, eredményképpen annyi jött át, hogy baromi mindegy végülis mit veszek (tény, erre a leszűrt kijelentésemre nem kaptam sem megerősítést, sem cáfolatot), tehát majdnem ott vagyok, ahol kezdtem (minél hosszabb gariidő, minél jobb funkciók, minél jobb szervízhálózat, minél jobb netes "noname" véleményezések stb-stb a keret maximumáig... ez volt a kiindulás
)
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Yettel topik
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U - Akció! 2025.10.22-ig csak 120.000ft!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő