Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz ribarszki #19130 üzenetére

nem tudom.

egyrészt ez más modellcsalád
    ismerem, mert Édesanyám ennek az egyszerűjét vette, amit linkeltél (az én tanácsomra)

másrészt sem nekem a sajátommal, sem Édesanyámnak nem volt ilyen problémája. tökig nem lehet vele szívni a porzsákot, csak kb. félig, de tudod mit... ez legyen a legnagyobb baja. papírral próbáltuk, ott ez az eredmény, most a menalux speckó nemtudommilyen zsákkal nem tudom milyen lesz, valószínűleg jobb.

addig viszont jól szív, teljesen rendben van.

sőt, a régi, ami ilyen volt, mint a mostani enyém (remélem még követhető vagyok), az kirázós textilporzsákkal is teljesen jól szívott. nem úgy mint ez, de rendben volt. nem véletlen vettem megint ilyet, 10 éves bika konstrukció. össze lehet hasonlítani az általad linkelttel (mondom, Édesanyám is olyat vett, nem ellened beszélek) sokkal masszívabb megoldások vannak benne, mind a zsanérok, mind a kerekek, mind a csőcsatlakozás sokkal jobb.

a régit azzal vágtuk tönkre, hogy eléggé megtelt textilporzsákkal max teljesítményen (nem volt rajta szabályzó) orrszívó-proszívóztunk (95% fojtás) kb. 10 percig, majd lekapcsoltuk forrón és egy perc múlva vissza. itt köszönt el, sajnáltuk, jó ügynök volt.

mondom, nem egy száraznedves makita, de lakást rendben tartani ok. az áráért nagyon jó. azt meg már párszor leírtam, hogy mennyi port találtam a motortérben amikor szétszedtem.

Új hozzászólás Aktív témák