Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
válasz Renesanz #6760 üzenetére
Szia Polktesó!
Szólíthatlak így remélem...
Először is grat a kikúrt jó audio rendszeredhez. Én is nézegettem anno a 2310-es Denont, de nekem valahogy nem érte meg a plusz 100 rongyot, hogy a benne lévő videoprocesszort, amit amúgy is kikapcsolnék, megvegyem. 1610-es nekem túl gyengusz volt, ezért maradtam a 1910nél. HKból a 355ös nagyon jó vétel, ha van rá keret. Pioneer-t meg azért nem vennék, mert annyival nem tud többet, mint amennyivel többe kerül a versenytársainál. Én amúgy tökéletesen megvagyok elégedve a Denon erősítővel, jól bírja és zenére is tökéletesen megfelel az én füleimnek. Van rajta pure Direct mode, ami ugye nem nyúl bele a forrásba...
Tudom hülye kérdés, de nem akarod lecserélni a frontjaidat az enyéimre? Ráfizetek! ^^
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
hétalvó
addikt
válasz Renesanz #6778 üzenetére
Erdekes egy kicsit hogy egy 255-os leul a polk-oktol, mi lett volna ha a pre-out-ra teszel egy stereo erositot es azzal kuldod a frontokat? mondjuk most mar mindegy, mert eladtad.
Direkt a HK-kra mondjak, hogy komoly teljesitenyt tudnak es szetutnek hazimozi alatt. A 255-os nem kicsi...
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
hétalvó
addikt
válasz Renesanz #6793 üzenetére
Szerintem is kb igy van, arkategoriak hasonloak teljesitmenyben es szolgaltatasban. Tartom, hogy azt a par rti-t kulon kellene hajtani kulon erositorol es lehetoleg meghallgatas utan megvenni csak. Tudom kulon be kell majd kapcsolni, dehat igy jar aki ekkora hangfalat vesz.
(A marantz pl korrekt megadja a folyamatos 2.0 es 7.0 teljesitmeny adatokat kulon es altalaban azt tudja is, a h/k az eleg erdekes ebbol a szempontbol, fene se erti)
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
robi0604
őstag
válasz Renesanz #6793 üzenetére
O.L.I. kolléga egyik régebbi bejegyzése viszonyításképp:
"Egy kis érdekesség a manuálokból:
Yamaha RX-V663: 95W/ch rms teljesítmény -> Teljesítmény felvétel: 440W
Denon 1910: 90W/ch -> 460W
H/K 255: 50W/ch -> 540W
Onkyo SR607: 90W/ch -> 550WMindenki vonja le a következtetéseket.
Gondolom azt feltételezhetjük, hogy nincs nagy különbség a hatékonyságok között."[ Szerkesztve ]
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
törölt tag
válasz Renesanz #6864 üzenetére
Mi nem tetszik a belépő Dalik hangjában?
Éppen a napokban vettem Concept 2-eseket, de nem tudok róluk érdemben nyilatkozni, mert az alaplapi hangkártya - Genius SW 3600 - 0,5 mm-es kábel láncra kötve, az asztalon elhelyezve elég ramatyul szólnak. Érezni, hogy szenvednek szegény dobozok. Jövőre nézek is hozzájuk egy normális erősítőt és hangfalkábelt.
-
Sickboy25
addikt
válasz Renesanz #6897 üzenetére
tudnál írni valami típust, mert ez nekem nagyon kínai vagy esetleg alálnál valami jót belinkelhetnéd nekem priviben!
Amúgy millenium hangfalrendszerről van szó, pontos típust most nem tudok mondani. Fából van. 5 kis hangfal+ egy mélynyomó.
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
válasz Renesanz #6905 üzenetére
szia
köszi a kimerítő választ és az elkeseredés határán vok.
Remélem tudtok nekem valami jó megoldást javasolni.
Típus: Millenium- MN9710
20W + 10Wx5"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
-
BBéci
legenda
válasz Renesanz #7282 üzenetére
Régebben sokat hallgattam a JAM FM-et, ami műholdas adó, szlogenjük: Finest in Black Music, az jön nálunk kábelen. Mostanában gyakorlatilag semmi rádiót a receiverről.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Java programozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs