Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
Renesanz #6864 üzenetére
Mi nem tetszik a belépő Dalik hangjában?
Éppen a napokban vettem Concept 2-eseket, de nem tudok róluk érdemben nyilatkozni, mert az alaplapi hangkártya - Genius SW 3600 - 0,5 mm-es kábel láncra kötve, az asztalon elhelyezve elég ramatyul szólnak. Érezni, hogy szenvednek szegény dobozok. Jövőre nézek is hozzájuk egy normális erősítőt és hangfalkábelt.
-
robi0604
őstag
válasz
Renesanz #6793 üzenetére
O.L.I. kolléga egyik régebbi bejegyzése viszonyításképp:
"Egy kis érdekesség a manuálokból:
Yamaha RX-V663: 95W/ch rms teljesítmény -> Teljesítmény felvétel: 440W
Denon 1910: 90W/ch -> 460W
H/K 255: 50W/ch -> 540W
Onkyo SR607: 90W/ch -> 550WMindenki vonja le a következtetéseket.
Gondolom azt feltételezhetjük, hogy nincs nagy különbség a hatékonyságok között." -
hétalvó
addikt
válasz
Renesanz #6793 üzenetére
Szerintem is kb igy van, arkategoriak hasonloak teljesitmenyben es szolgaltatasban. Tartom, hogy azt a par rti-t kulon kellene hajtani kulon erositorol es lehetoleg meghallgatas utan megvenni csak. Tudom kulon be kell majd kapcsolni, dehat igy jar aki ekkora hangfalat vesz.
(A marantz pl korrekt megadja a folyamatos 2.0 es 7.0 teljesitmeny adatokat kulon es altalaban azt tudja is, a h/k az eleg erdekes ebbol a szempontbol, fene se erti)
-
hétalvó
addikt
válasz
Renesanz #6778 üzenetére
Erdekes egy kicsit hogy egy 255-os leul a polk-oktol, mi lett volna ha a pre-out-ra teszel egy stereo erositot es azzal kuldod a frontokat? mondjuk most mar mindegy, mert eladtad.
Direkt a HK-kra mondjak, hogy komoly teljesitenyt tudnak es szetutnek hazimozi alatt. A 255-os nem kicsi...
-
válasz
Renesanz #6760 üzenetére
Szia Polktesó!
Szólíthatlak így remélem...
Először is grat a kikúrt jó audio rendszeredhez. Én is nézegettem anno a 2310-es Denont, de nekem valahogy nem érte meg a plusz 100 rongyot, hogy a benne lévő videoprocesszort, amit amúgy is kikapcsolnék, megvegyem. 1610-es nekem túl gyengusz volt, ezért maradtam a 1910nél. HKból a 355ös nagyon jó vétel, ha van rá keret. Pioneer-t meg azért nem vennék, mert annyival nem tud többet, mint amennyivel többe kerül a versenytársainál. Én amúgy tökéletesen megvagyok elégedve a Denon erősítővel, jól bírja és zenére is tökéletesen megfelel az én füleimnek. Van rajta pure Direct mode, ami ugye nem nyúl bele a forrásba...
Tudom hülye kérdés, de nem akarod lecserélni a frontjaidat az enyéimre?
Ráfizetek! ^^
Üdv,
Vik
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xbox Series X|S
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest