- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
Ninoka
tag
válasz
Paulo81 #4990 üzenetére
Úgy gondolom, hogy ha te ennyire "basszuskedvelő" vagy, akkor nem egy másik erősítóre van szükséged, hanem egy aktív mélyládára. Ha a mostani erősítőd megfelelően teljesít közép és magas frekvenciákon, csak éppen a mélyet kevesled belőle, akkor az új erősítő árán már aránylag jó szubládát tudnál venni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Paulo81 #4990 üzenetére
Megmondom neked őszintén, én Sony cuccoktól sosem hallottam " igazi dinamikus, mélyre menő, tiszta, száraz basszus"-t, hogy a te szavaiddal fogalmazzak. Lehet ez akár fülhallgató, akár erősítő, akár hangfal. Lehet van olyan cucc, aminél ez nem így van, de amit én eddig hallottam, egyik cuccnak sem volt az igazi, mély hangzás terén. Magas, és középtartományban tökéletes, de a mély sosem volt az igazi :\
Mostanság ez úgy megy, hogy tudsz +db-t adni a magasra, és a basszusra. Meg van egyéb hangzási beállítás lehetőség. Dehát ez is ahány gyártó, annyi féle.
Attól függ, mennyi lenne a kereted rá, lehet Denon, vagy akár Harman Kardon, de ezek a drágább kategóriás erősítők. Mondjuk mind2-ből vannak "olcsóbbak" is
De én a Harman Kardon erősítőkben nem vagyok otthon. Nekem Denon AVR-1306-osom van.(~55.000ft körül van asszem az ára)
Aktív témák
Hirdetés
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged