- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
Sefter #56923 üzenetére
Valószínűleg igen... Bár nem ismerem a helyet és a rendszert ahol szólt, de nálam a 35 négyzetméteren szólt a legjobban a C6, kisebb szobákban elkezdett búgni a mélye mert közel volt a falhoz...Most 25-26 négyzetméteren van, kicsit átalakitva, és most itt nagyon jól szól, igaz nem is egy 450 hajtja
-
Toobee
veterán
válasz
Sefter #56923 üzenetére
Én 25 nm-en használtam, ide elég volt, de viszonylag jó a felosztása a szobámnak (6,6 m hosszú és 3,6 m széles), szerintem nem panaszkodott volna 30-35-ig. Viszont a 920 erősen határeset ide, jó lenne még +1 m szélesség. Azért egy Diablo Utopiát megnéznék magamnál, ami valószínűleg nem most lesz, ugyanis a Stream-es emberke szerint nem tudom megvásárolni tized áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest