Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Khaosz55
üzenetére
Olcsóbb a vonalszintű kábel, mint a hangszórókábel, szóval én inkább a szoba sarkaiba tettem az erősítőim, és egyáltalán nem drága, szerintem nem költöttem szumma 30000 felett kábelre, és ebben benne van 2x10 méter HDMI is. Az összes hangszóróba kihúzott kábelem nincs 10 méter, olyan közel vannak az erősítők, a többi pedig sima olcsó Jack. Esik is miatta a jelszint rendesen, de utána lehet mérni, nincs belőle gond. Ez az 1-1.5 dB SNR nem ér nekem annyit, hogy 10x annyit költsek kábelre, főleg, hogy nem csak a szoba zajszintje, de a hallásküszöb alatt van így is.
Amit leírtál, az pont a PC hatalmas előnye, hogy lényegében bármit használhatsz bármivel, működni fog. Olyan összeállításokat rakhatsz össze, amiket házimozis felszereléssel nem, és ezzel kihagyhatsz a fejlődési lépcsőn elég drága fokokat. Én egy Sony sztereóból indultam az elején, aztán olcsó PC-s szetteket adogattam a maradék csatornákra, aztán elkezdtem komolyabb hangszórókat és erősítőket tenni minden párosra. Ebből nagyon érdekes párosítások születtek, mint amikor az egyik 8340A-m egy Genius erősítő mindkét kimenetén lógott, de ezekből lehet igazán tanulni, hogy melyik paraméter változása milyen hallható jelenséggel jár, ha jár egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BestBuy topik
- Netflix
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest