- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
devil-k #100668 üzenetére
Pénz mellett igényszint kérdése is az egész.
Haver megkért, hogy 50ezre van rá, jobb hangot akar a Géniuszainál. Találtam neki CA A500 + JPW ml510-et ennyiért, odáig van. De hiába mondom, hogy szánjon rá még 30-at egy DAC-ra, annyit már nem ér neki a további javulás, inkább hajtja a laptop füles kimenetéről.
Másik haver meg egy szappantartós egybeszettet használ, amennyi igénye van ilyesmire, neki teljesen megfelel.
Ez nem jelenti azt, hogy ők ne hallanál pl. nálam, hogy létezik jobb hang, de megvonják a vállukat, hogy "és akkor mi van" Ill. ez kizárólag ebben a témában való igénytelenséget jelent, ami nem általánosítható. Pl. az egyik illető mindig új Avensis-szel jár és épp Lexust akar venni, a másik meg Jaguárnál nem adja alább. Nekem meg megfelel az Astra, ebben pl. én vagyok igénytelen, de kicsit sem érzem magam rosszul e miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túraautó topik
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Hyundai, Kia topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest