Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morris

veterán

válasz BBéci #35132 üzenetére

A topik címe: Házimozi belépő szinten.
    Az én véleményem ezzel kapcsolatban az, hogy a legtöbb fórumozó házimozi rendszert keres otthoni általános használatra. Ha highend cucc kell neki, akkor feltételezem, hogy a legjobbat szeretné és ebben az esetben a pénz nem az első helyen van. Plusz van fogalma arról, hogy az általatok benyögött szaros kis fogalmak mit is jelentenek.

Ha kezdők írnak, akkor ők az általuk erre összekuporgatott pénzüket szeretnék elkölteni olyan szettre, ami az adott pénzmagból kihozható legjobb terméket jelenti.
    Ergo ők laikusok.
    Nézzétek meg a pl a tévés topikokat. Ott is azt kéri a többség, hogy ajánljanak olyat tévét ami azért a pénzért a legjobb.
    Én is. Laikus vagyok. Nem audiofil. Egy 6.500Ft-os 2.1-et használtam 13!! évig. Jó volt. A mai napig jó. Számomra. Csak mivel költözés volt,a helység ahova került nagyobb lett. Oda már kevés. Ezért kellett más.

Legyetek kedvesek ezt is figyelembe venni.
    Tisztelem a hozzáértők tudását. Sokat segítettetek.
    De ha mindenképp szakmázni kell, arra ott a haladó topik.
    Szigorúan magán vélemény!

Vettem egy denon x1000 -t. Tökéletesen üzemel. Belépő szint. Ki nem szarja le!? Bátran meg merem mutatni az ismerőseimnek, hogy milyen. Én elégedett vagyok vele.

Még1x köszönöm mindenkinek a segítséget.
    Erről kellene szólnia a ENNEK topiknak!

Vagy nevezzük át a topikot "milyen házimozi rendszert vegyek?" - re.
    Esetleg nyitni kellene egy ilyen topikot. Ha ez megvan nem fognak/fogunk ide szemetelni.

Új hozzászólás Aktív témák