Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Szeretnék egy házimozi-erősítőt venni. Egy Jamo S809 szintű 5.1 szettet kellene kiszolgálnia ~15m2-en. Szeretnék minél újabb kiadást, hogy átadja a DolbyVision/HDR jelet, 4k60-at, és esetleg a jövőben a 8K-t, valamint eARC szükséges lenne.
Elsőre a Denon AVR-X2700H-t néztem ki, ám sehol nem kapható, és esetleg 1 hónap múlva lesz, ha lesz (ha tud valaki beszerzési forrást, ahol van raktáron, azt szívesen veszem).
Most néztem a Yamaha RX-V6A-t, viszont azt olvastam külföldi tesztben, hogy alacsony hangerőn clippingel valamint eléggé lehúzta a tesztelő itt: [link]. De legalább ez van raktáron
Mit tudnátok esetleg ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mozilla Firefox
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest