- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
DjTaRsY #32454 üzenetére
Van egy EMM-6 mérőmikrofonom.
Szívesen kölcsönadom, egy összehasonlításra.
Ha azonosan eredményt adnak akkor megnyugodhatunk, ha nem akkor valamelyik nincs jól kalibrálva.
Bp-n tudom átadni.
.
Más: tudom, hogy a fizika szempontjából nem sok értelme van a doboz belső falára 1-2-3 cm csillapítóanyagot rögzíteni, mégis módosítja a hangfal "hangzását", bármi is legyen az. -
shalafi66
veterán
válasz
DjTaRsY #32454 üzenetére
Érdekel.
Mindennek meg lehet találni az okát, és ha valaki komolyan gondolja, meg is kell, mert addig hiába mérsz ilyen részletességgel, amíg a rendszer-összeállítás csak arra jó, hogy trendeket mutasson meg. Ilyenkor lehet jobban simítani, de az igazból nem a mérési hibák eltüntetésére lett kitalálva.
Egyébként Te látod, hogy ezek mennyire ismétlődő, vagy inkább véletlenszerű hibák. Én alig néhány mérésedet látom, azok alapján nem egyeznek. Persze ehhez mindig ugyanonnan, ugyanabban a pozícióban kellene mérned.
A 12kHz-es +8dB szúrt szemet leginkább, mert az nem lehet se hangszóró, se környezet. Ebből következtetek, hogy a többi egyenetlenség sem feltétlenül valós. Kb. arra hasonlít, mint régen a televíziók kihallatszó 15kHz-es sorfrekvenciája.
Az impedanciamérés csillapítóanyaggal, vagy anélkül? Láttam, hogy a szabadon mértből lett modellezve, 40Hz körüli volt az alaprezonancia, az nem lehet zárt, vagy cső nélküli doboz.
#32453patakiller
Nem. Cső nélkül 80Hz körüli hangolási frekvencia lenne belőle. De attól még ugyanúgy b-reflex doboz volna. Lényegtelen, hogy cső van benne, vagy csak egy lyuk az előlapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest