Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Jajj A plexi Kill gondolom rögtön rám gondol a témában
Figyelj. semmiképpen nem jó ötlet az egészet full plexiből csinálni.
Hátul a kártyáknál lévő rész mire kidolgozod plexiből beleunsz az életedbe. Azt egy másik házból szedd ki.Vastag legyen az anyag vastagsága. Csavarozzad. de csak ízlésesen.Amelyik részt biztosan nem fogod változtatni azt acetonnal Csináld meg elemileg össze ragad a cucc.
Ne csináljál semmi képpel alaplapi tálcát. felesleges.A csavaroknak ne szimplán kifúrt helyet csinálj hanem vágjál bele menetet. hidd el tartósabb.
100X gondold át hogy mit hova fogsz tenni, PL: táp.(én alulra tenném.)
HDD tartót külön ne csináljál inkább fogassad be a CD olvasó helyhez. A postagumit ajánlom arra rá teszed. elnyeli az egész rezgését.A ventilátor helyekkel csínján bánjál. Először helyezd el az alaplapot, tápot, HDD-t, olvasókat.
Majd akor fogod látni hogy hova mi fér. A plexi nagyon kényes. ne ragasszad. Ha csak nem kifejezetten plexi ragasztó. Amit nem hiszem h lehet venni.A gumi kesztyűt télleg használd.
Amikor vágod ki a plexit akkor a takaró fóliát le ne vedd!!!!
Minden oldalt szépen csiszoljál meg vágás után.And Enjoy!
Kérünk képeket a munka menetről,és a vég eredményről.
-
nagyúr
Szia!
Szerintem nem tudsz annyi pénzből plexi házat építeni mint amennyiért már nagyon jót kapni. Hacsak nem valami egyedi formát akarsz. Nagyon nagy szívás plexivel dolgozni, speciális ragasztó kell hozzá, acetonos cucc amit baromi egészségtelen szaglászni.
Meg, hogy stabil legyen a házad eléggé meg kell tervezned, hogy ne nyeklő-nyakló legyen.MOD:
Most látom Zefír mester minden lényegeset leírt már![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
pee13
senior tag
Szerintem tök felesleg.. Sötétben úgyse látod a konfigot, meg amúgyse érdekel az téged ha már láttad párszor.. Csillivilli világítós izákről meg lebeszélnélek.. Először nekem is karácsonyfa volt a gépem, és elkezdtem szépen kidobálni az összes világító sz@rt a gépből.. 1 év kellett hozzá. Egyetlen világtó cucc az a hátsó 80as venti, de abból is mindjárt kiszedem a csá'ba a ledeket.. Buzerálja a szememet meg oylan snassz.. Inkább a helyére rakok egy silent blade-t oszt csöndben fekete lesz.. Majd tervezem az újrakarácsonyfázást, de igazi izzókkal, alulfűtve meg elektroncsöveket berakni. Persze egy kapcsolóval akkor kapcsolok ki mindent, amikor úgy tartja a kedvem.
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
Dimitryj
aktív tag
hát igen én is úgy voltam hogy csinálok plexis oldalapot a Rebel 9-emhez de a balfaxok elbarmolták az oldallapot uh lett belőle teljesen plexi oldallap
-
Undoroid
őstag
Szia!
Pontosan mekkora az átmérője annak a ventinek? ...esetleg egy fotód nincsen róla?
Lehet,hogy befektetek egy ilyen házikóra,mert a jelenlegi eléggé szűkös,illetve a vinyóknak nemigazán van rendes hely kialakítva!
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
Az szuper!Használtan vetted vagy újonnan?
4Led a ventihez?Még jó,hogy nem tették bele!Nem vagyok "oda" a világító gépért/ventiért!
Üdv: Undoroid
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
geprombolo
őstag
Téged hogy nem reagált még le senki? Remek gépet fabrikáltál össze! Inkább a modding topikba illik, mint ide, de nem gond. Nagyon szép munka. Esetleg lehetett volna egy pár kép a munkafolyamatról (hátha ott volt a gány, mert a végeredményen nem látszik). Persze "javítani" mindig lehet, például a procihűtést fel lehetne javítani egy csővel a borda és a külvilág között, feleslegessé téve a plusz ventit. Valami hasonlóra gondoltam, de jobb kivitelben, hogy ne rontsa az összhatást. Persze ez csak tipp, hogy tényleg gány legyen, ne szívd mellre. Amúgy remek a gép, nagyon tetszik. Befogtam. Leülök.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
pee13
senior tag
Szeretem ha hangos a pc egy kicsit!
(#6700) mokus1:
Ha egy 5 voltra előtétezett led 12 voltot kap, akkor azt nagy fényerővel honorálja kb fél másodpercig, aztán zizegéssel, és elsötétül"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest