Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Nem járt messze a tippem, elmondás szerint állott tésztafőző vízzel lett felöntve 1 alkalommal. Hogy csak ennek köszönhető-e a cucc vagy magában is kitermelte volna a víz belső élővilága, azt nem tudni. Azt sem, hogy csak a nyugvó vízszint fölött van-e ez vagy alatta is.
Mechanikai tisztítás kellene, de egy csőben ez nem tudom hogyan valósulhatna meg nem lefele nyomva, hanem felfele kihúzva a trutyit. Az is kérdés még, hogy nem vegyszeresen - ha megvolt az eltávolítás - mi oldaná a cuccot le a faláról. Mezei ecet és/vagy forró víz meg szivacs simán, nem több ez a történet, még csak nem is tapad - annyira azért igen, hogy az áramló hideg víz ne vigye le - csak hát ez egy cső... #legyenmávégeA PVC nem tudom hogyan öregszik egyébként ilyen szempontból, de kíváncsi vagyok. Plusz amikor ez lekerült, akkor szerintem még gondolatban sem volt semmiféle kivonás. ~45 éves lehet a konstrukció. A forró vizet mennyire bírja ez a fajta PVC?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest