- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
moongoose
őstag
válasz
Sándor -P20- #12456 üzenetére
bazz...tudtok ám csevegni...
győzök visszaolvasni.
P20 gépe ha be volt kapcsolva,sem volt hallható.
és ez komoly dolog.
sok helyütt jártam,de a kapcsoló kattanásán kívül semmi nem utalt arra,hogy menne a gépe.
a hydort lehett hallani, ha lekuporodtál az asztal mögé és hegyezted a füled. az aluradi mellett.
azóta sem hallok sehol ilyen csendet.
és persze ami szép benne, hogy ez házi gyártmány,nem holmi cape cora vagy mi a szösz rendszer, több tízezer, százezer forintocskáért.
a meló megvolt és a melóval járó macera, aggódás a forrasztások miatt, ereszt e.
de megérte.
tavaly egy hdd blokkot forrasztottam otthon a gáztűzhelyen.
persze P20 utasításait figyelembe véve.
jó lett, tartós, és hűtött.nahh míg el nem felejtem, most házprojekten vagyok.
majd jelentkezem, mi lesz a faházból.üdv
gúZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest