Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz lacus83 #17937 üzenetére
Nem túlzás a 4 Bol.Quiet-ha az tetszik akkor azzal se nyúlsz mellé.
adatfalo
Hát 3k körül nincs semmi olyan amit radira nyugodtan ajánlanék.Szerintem maradj a Viper-nél,de 12 db esetén ajánlom a megbízható Ph-s eladókat(Oranos,Sipi85,Lec)-ha csak 3-500 Ft-t tud hozni darabján,már az is szép pénz.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
válasz lacus83 #21648 üzenetére
Csodát ne várj,meg se közelíthet egy normális ventit-hangos,de legalább kevés levegőt szállít.
(#21649) smiti
Gondot nem szokott okozni a Lepa-nal,de én is elosztókábelt vagy a Phanteks féle pwm hub-t ajánlom.
A Scythe jó vezérlőket gyárt és a Phobya is,csak arra figyelj hogy felférjenek a 4 pin-s aljzatok és hogy 5 V alatt is tudjon vezérelni!(nem lesz olcsó,bár én körülnéznék aprón is)[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
dqdb
nagyúr
válasz lacus83 #21682 üzenetére
Ha számít a hang, akkor inkább vagy a 4×4 helyett a 2×8 GB irányába mozdulj el, vagy a látványos, de egyben teljesen felesleges magasított bordájú helyett low profile memóriákat vegyél bővítésként a CPU melletti slotba, mert ezek általában nem lógnak bele a nagy toronyhűtőkbe sem. Neten talált képek alapján azon az Intel lapon sincsenek közelebb a slotok, mint az én lapomon, mégis simán elférnek a 25 mm-es vastagságú ventilátoros Ninja 2 alatt a memóriák, amely keresztmetszetben nagyobb is (116L × 116W × 152H mm), mint a te hűtőd (120L × 78.9W × 159H mm), és kissé alacsonyabb is, szóval a ventilátora közelebb van az alaplaphoz, mint nálad lenne.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Grózi
Topikgazda
válasz lacus83 #27185 üzenetére
Legelőször felmész a lapod gyártói oldalára,letöltöd a User Manual-t(vagy megnézed otthon a kézikönyvében) és az Internal Connectors fejezetben található fan header-k lábkiosztását leellenőrzöd(segítség az Összefoglalóban ) vagy ha nem vagy biztos benne akkor töltsd fel ide a képet.
A Lepa beszerzése abszolút nem bajos már.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest