Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Henk

veterán

válasz Sareth #3716 üzenetére

Nekem míg c2d volt ami nem melegedett ennyire addig elég volt a 800-as is. Nálam most a Coolnik a favorit tehát valószínűleg abból vennék 800-ast vagy az S-flex a másik kedvencem. Utóbbi 2x annyiba kerül, viszont fekete. Az 1200-as nekem már hangos, csak akkor választanék ilyet ha nem menne mindig full fordulaton, de ha szükség van rá akkor ez többet tud tolni. A szabályzást úgy értettem, hogy valami előlapi panellel manuálisan megoldod. Én is ilyet akarok most mert ezzel terheletlenül teljesen hangtalanná tudom tenni, ha kell akkor meg feltekerem őket. Én erre is a Coolink-et használom, de a legnagyobbat ami tud 1700-rpm-et is. Az utolsó a legköltségesebb mert külön szabályzót is kell venni hozzá.
    Nem tudom most milyen ventiket használsz és mekkora fordulaton. Ha elégedett vagy a mostani hőfokokkal akkor ugyanekkora fordulatú elég. Az elöbbi hsz-ban felsoroltam pár típust az mindegyik a halk kategóriába tartozik. Ha eldöntötted mekkora fordulatúra van szükséged akkor megnézed melyik hogy néz ki, mit tud, mit adnak hozzá, mennyi gari van rá, melyiket tudod könnyebben beszerezni és eldöntöd, hogy neked melyik lenne a legmegfelelőbb.
    Ha amellett döntenél, hogy veszel egy szabályzót is nagy valószínűséggel akkor is elég lenne az elöbb felsorolt 1200-es típus valamelyike. Ha nagyon tartalékot akarsz akkor a Coolink-ból a pwm-es vagy S-flex 1600. Ennél nagyobb fordulatút én már nem tartok indokoltnak, hacsak nem extreme tuningos vagy. De ha halkítani akarod a gépet akkor biztos nem. Mondjuk az a Chieftec táp sem a halk kategóriába tartozik ami az adatlapodon van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés