- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
PitLee #37112 üzenetére
a pure basenél lehet "vakolni" ( : van hozzá egy perforált tető és egy hangszigetelt, de az csak egyben "vakol"
szerk:
AlexWolf
én 5-600 rpm után eddig minden ventit hallottam
amivel van tapasztalatom scythe kaze flex 800, 400 rpm-ig kvázi néma közelről is, motornak is alig van zaja, hatalmas légszállítása nincs, de előre elég, hátsónak pl egy bq! slent wings3, azonos fordulaton valamivel halkabb és nagyobb légszállítása van, de ez már 8e körüli kategória, a flexek 4-5, mindkettőből van pwm 4 pin és non-pwm 3 pin verzió
inkább kettő-három tolja be és egy szívja ki, flexek pl 4-500-on, a bq! 7-800-on
flexből van rgb, talán valamivel drágább, nyilván ha kevés az rpm tudsz emelni, átlag gépből nem feltétlen hallatszik ki - ha van pl több hdd és nem túl acélos a vga hűtése -
sztem nyugodtan vegyél pwm-est és kösd a lapra, ott szépen tudod őket szabályozni aár hőmérséklet függvényében is
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest