Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• and1ao

őstag

válasz neko18 #11325 üzenetére

Az egy dolog hogy nemes, meg a franc tudja attól még az csak egy dolog ami oda van írna. az meg egy másik dolog. hogy nem csak azon múlik. hogy mennyi légszállítást. tud egy venti produkálni papíron,
    Van ott egy légnyomás része is dolognak ami még nagyobb hatással van arra mennyire tudja mozgatni a levegőt arról nem is beszélve hogy ellenállásba ütközhet a levegő mivel hiába rácsos a házad attól még a fém ott is felfogja a levegőt.Ezeket a méréseket pedig olyan környezetben végzik ahol a 0 egyenlő a légellenállás

Azt meg tisztázzuk az én olvasatomba ha valami szív akkor az befele tolja a levegőt.

(#11320) p@gabi.: Aham értem a dolgot hát az lehet egy megoldás amit te mondasz bár szerintem ennek olyan nagy hatása nem igen lesz.

(#11326) fedex1991.: Ha tudsz alulra és előre tenni még egy ventit az segítene a dolgon és én CF rendszernél szoktam látni valami használt az oldalsó ventinek hogyha betudod úgy lőni hogy a 2 kártya közé fújjon egyébként az nem javaslom.

Új hozzászólás Aktív témák