- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
válasz
neko18 #11325 üzenetére
Az egy dolog hogy nemes, meg a franc tudja attól még az csak egy dolog ami oda van írna. az meg egy másik dolog. hogy nem csak azon múlik. hogy mennyi légszállítást. tud egy venti produkálni papíron,
Van ott egy légnyomás része is dolognak ami még nagyobb hatással van arra mennyire tudja mozgatni a levegőt arról nem is beszélve hogy ellenállásba ütközhet a levegő mivel hiába rácsos a házad attól még a fém ott is felfogja a levegőt.Ezeket a méréseket pedig olyan környezetben végzik ahol a 0 egyenlő a légellenállásAzt meg tisztázzuk az én olvasatomba ha valami szív akkor az befele tolja a levegőt.
(#11320) p@gabi.: Aham értem a dolgot hát az lehet egy megoldás amit te mondasz bár szerintem ennek olyan nagy hatása nem igen lesz.
(#11326) fedex1991.: Ha tudsz alulra és előre tenni még egy ventit az segítene a dolgon és én CF rendszernél szoktam látni valami használt az oldalsó ventinek hogyha betudod úgy lőni hogy a 2 kártya közé fújjon egyébként az nem javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 9db Lian Li SL Infinity white vezérlővel
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest