- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Gáborka
tag
Én nem ablakot akarok rá vágni, ezért nem ablakos kell nekem.
Átalakítani én akarom, nem hagyom meg valami lombfűrészes szalagmunkásnak ezt az örömöt.
Az oldallap meg arra kell, ha esetleg nem sikerül megunom későbbiekben eladom meggondolom magam, egyéb okok akkor visszateszem a régit és slussz passz. -
krisz_23
csendes tag
Hi,
A codegen oldalán(http://www.codegengroup.com/proddisp3.asp?id=11) látható, hogy több féle plexis oldal panel létezik.
De oda is van írva, hogy csak a 600C/6000L-es sorozatú házakhoz jó.
Én a házamat nem találtam meg az oldalon, ettöl függetlenül lemértem az oldal panelt, és amikor elmentem(volna) a boltba, akkor ott is lemértük, hogy passzoljon a házhoz.
Ezek alapján, tőlem olyan sorozatúhoz ajánlják, amihez csak akarják.
A lényeg, hogy passzoljon, amit meg centivel lehet ellenőrizni.
Egyébként az alien-es boltban is kapható. -
Obi-1
őstag
Tegnap itt is láttam:
[L]http://www.magicomp.hu[/L]
Nagyon pozítiv meglepetés, a Codegen elég elterjedt idehaza, igazán rendes dolog, hogy ilyen extrával kedveskednek az embernek. Mondjuk az ablakos ház nem az én világom, inkább a graffiti. De a gesztus a lényeg. :C -
Tütüm
aktív tag
Még rákérdezhetsz a Sowah-nál is,igaz hogy ők nagyker,de megmondják hogy ki a kiskerük és meg tudod rendelni:
[L]http://www.sowah.hu/codegen/[/L] -
Gáborka
tag
A felső linken lévő egy csíftek oldallap, szal az biztos nem jó, de a másik asszem megfelel a céljaimnak.
-
Gáborka
tag
Senki.....? :( :( :O
[Szerkesztve] -
Gáborka
tag
Hi!
Codegen 8012 házam van és ehhez keresek egy oldallapot, esetleg valaki aki tud címet infó stb.
Thx.
Aktív témák
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AliExpress tapasztalatok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Gitáros topic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest