- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
jpisti
senior tag
-
al_age
senior tag
-up-up-
-
al_age
senior tag
-up-
-
al_age
senior tag
sziasztok!
van egy felesleges 8 centis ventim és úgy döntöttem, hogy beletákolom a ház oldallapjába.
namármost azt szeretném kérdezni, hogy teljesen a proci fölé tegyen, vagy a proci és az északi híd felett egyaránt legyen, amin most zalman hűtőborda van (zm-nb47j, a kék:DDD)?
sajnos a kémény-effektet nem tudom megvalósítani a processzor felett, ezért gondoltam arra, hogy pontosan arra fogom fújatni a friss levegőt (természetesen porszűrő közbeiktatásával) -
mspike
tag
Hi én is most vágtam ki :) A legjobb a dekopír, egy finom fémhez való lappal :) Amire érdemes figyelni :
1. A ház lapját kívülről vágd ne belülről....
2. A levágandó részen kívül mindent ragasz le bármilyen ragasztócsíkkal vagy amivel csak akarod mert a dekopír miközben tolod csúnyán sértegeti a házat, főleg a felületét :)))
Egyébbként dekopírral nagyon jó lesz, és nyomathatsz vele non figuratív lyukat is mint én :) -
Szeni
aktív tag
Flex-hez lehet kapni kb. 1mm-es vágókorongot. Azzal nagyon szépen lehet egyenest vágni!
-
joey7
őstag
1gyátalán mi a bánatnak kell kivágni a ház oldalát; túl sötét van odabenn? :F
-
zeros
tag
A multifonkciós készüleket (gravírozó) is ajánlanám erre a célra.. :D
-
Borosz
őstag
:))
Jót röhögtem...
1ébként lyukvágó fűrésszel is lehet és akkor nem kell flex/dekopír,ráspoly csak a finomreszelő.
Ez egy U alakú fűrész nagyon vékony fűrészlappal. Van fém és van fa-vágó éle. Körzőzöl egyet és a kör peremére fúrsz egy lyukat. Ebbe a lyukba belefűzöd a fűrészlapot és rögzíted az U alakú keretbe. Kivágod és lesorjázod finomreszelővel.
Így még a festék sem ég le az oldallapról. :DDD -
_Volkovy_
nagyúr
Kinyitod az ablakot,megfogod a házat,és kivágod.
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
válasz
Demented666 #1 üzenetére
Baltával! ;]
-
gyufa
tag
asszem másik nevén flex. vagy az más?
-
gyufa
tag
ha nem akarsz mintát csak egy sima négyzetet, akkor sarokcsiszoló is jó
-
Demented666
csendes tag
Thx!
Majd nekiesek! -
xuldar
addikt
válasz
Demented666 #1 üzenetére
A minta megrajzolása után: fúrógép, dekopírfűrész vasvágó éllel (vagy hogy a rákba hívják), ráspoly, finomreszelő. Ilyen sorrendben.
-
aDM|RaL^
őstag
Flex/dekopír
keresd a láma kezdőmod című témát:D mi épp nemrég vágtunk ki egyet! -
Demented666
csendes tag
Szeretném kivágni a házam oldalát!
Mivel érdemes nekiesni?
Várnám az ötleteket!
Aktív témák
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!