- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Részben az időjárás is befolyásolja, de túlnyomórészt a szurkolók hangulata.
Ha a bajnokságban nem várt eredmények születtek, akkor csökken a hangulat, és kevesebben jönnek ki a meccsrePl. ha "gyerekjáték" hozzáállással mész egy meccsre, amit éppen hogy megnyersz (pl.: 4-3-ra), na az sem tetszik neki általában. Nehéz kiszámolni. Van, amikor idegenben kikapsz, de ha lősz gólt, ill. esetleg vezettél is egyszer a meccsen, akkor imádni fognak.
Zs
-
zsolli
addikt
Most nem tudom megnézni, de majd otthonról megsasolom.
Aki egy erős csapattal nyomul bajnokin és kupán is, ott lehet szorítani, hogy szombaton lesérüljön, vagy eltiltás alá kerüljön 1-2 kulcsfontosságú playája. Tudom, nem szép dolog, de kérem ez kőkemény biznisz, nem a szeretetszolgálatZs
-
zsolli
addikt
Kapus edzésre aztz mondják, hogy kifizetődő...
...ellenben én azt látom Patrick-nál és Dávid-nál, hogy csapatszinten szopacs van (persze ez nem igaz, és sorry skacok).
Sok út van a célig (ami mindenkinek más és más), én a hosszútávú edzésti stratégiát favorizálom. Az más kérdés, hogy lassan beledöglök a srácok fizujába, főleg hogy nem jött az eredmény most, és emiatt nem is volt teltház
Persze én se dcsinálom jól, mert nem használok ki minden edzéshelyet, de sajna ez van.
Zs
Ui.: ragtapasz van az újjamon, azért van ilyen összevisszaság
-
zsolli
addikt
-
plus44
veterán
Azért, nem mindegy egy szint után, az a +/- egy ember...
Zsolt: Az a baj, hogy majd meg tudom venni a kp sort, addigra kiöregednek a majdani védőim. Mielőtt vásárlok, úgyis megnézem HO-ban, hogy mi lenne a legjobb, de eddig a kp sorom rúgta a gólokat, lehet nem azon fog múlni, hogy 1, vagy 2 csatárom van.
-
zsolli
addikt
Akkor lehet, megint kedden volt, így szerdán a soron következő (nálunk folyamatban lévő) már a kupameccsed volt.
Az elötte lévő jel megkülönbözteti a barátságost a kupától, a szabályoktól függetlenül.Zs
Dávid:bizony. Nekem is marad a vegyes 2-5-3-mas felállásom, persze 1 kp-val kevesebb edződik...
-
zsolli
addikt
Most nem látom, mert melózom, de ha rám céloztál, egyelőre nem tervezek vásárlást
Most amúgy is átadást edzek a kp-imnak, legalább 1 szezonig. Meglátom, milyen ütemben fejlődnek, és milyen szintet miként fizet meg a piac. Utána legalább 1/2-1 szezon ismét jsz, de még ennek a brigádnak. Akkor elérik a titáni jsz-t, és mennek a drágáim piacra 7-800 milláért darabja
Utána újra kezdem a jsz edzést, de annak a generációnak csak a fele megy eladásra, a többit magamnak tartom meg. Utána csatár- vagy kapus edzés
Zs
-
plus44
veterán
Hogy hogy milyen kapust? 17 éves pár napos. Minél magasabb védéssel és védekezéssel, valamint pontrúgással. (nyilván utóbbi drágább, de nem feltétlenül előfeltétel, mert holtszezonban rámehetsz védekezésre, valamint a pontrúgás gyorsan fejlődik relatíve)
Jakuu: holt szezonban 33-35%-os erőnlét? Ez nincs kihatással arra a 2 hét edzésre?
-
zsolli
addikt
Szerintem ez pszhiés.
Megvetted, el kellett költöznie, és ott kellett hagynia a csaját. "Bérelj" pár kurtizán Hölgyet, hogy környékezzék meg. Ha ugyanolyan jóképű, mint Dávid sérülékeny kapusa, akkor talán köv. szezonra egyenesbe jönÉn mondjuk nem játszatnám barátságoson...
Egy kezdő, 80-90 Hatstatos csapat ellen lesérül...
...cseszheted a bajnokin a védelmed.Zs
-
zsolli
addikt
Nálam:
Dirck Kiese (309338449) - Teljesítmény potenciál: 83% - Képesség: 10.8
Fernando Serís (309095430) - Teljesítmény potenciál: 86% - Képesség: 12.8
Jaroslav Rohlena (309343578) - Teljesítmény potenciál: 88% - Képesség: 13.5
Mahailo Bajalović (309648894) - Teljesítmény potenciál: 92% - Képesség: 11.2
Marcell Steiner (333376240) - Teljesítmény potenciál: 75% - Képesség: 7.6
Mirko Weigel (309345277) - Teljesítmény potenciál: 79% - Képesség: 10.1
Thilo Rettau (309339272) - Teljesítmény potenciál: 77% - Képesség: 9.9 -
zsolli
addikt
Vagy PschioTSI-ből, vagy fizetésből. Én mondjuk nem tudom megállapítani, de sokan vannak, akik annyit bújták már a piacot, hogy TSI-ből, fizetésből tudja, mi, merre, hány méter.
Nekem erre sem időm, se türelmem, bár jól lehetne vele kaszálniZs
Ui.: mondjuk fiatal, csupasz srácnál sokszor én is látom a PschioTSi által. Anno így vettem Bajalovic-ot.
A piacon még megfelelőként mutatta, de a PSchiotsi szerint igencsak jó volt. Beleléptem, és már tényleg jó volt a jsz-e
De csak a megfelelő-re keresésnél jött elő, és csak az adatlapján lehetett látni, hogy a kitétel óta meglépte a jó szintet. -
zsolli
addikt
Én sajnos csatár poszton vagyok meglőve. Egy cserém volt, ill. "B" csapatban nyomult, az öreg Bundesligás, de őt nemrég kinyírták
Az egyik szélső posztom is üres, ott most a 2 csatárom van 45-45 percet a barátságoson, így kapnak egy kis jsz edzést.
Persze rizikós, mert ha lesérül valamelyik, akkor nagyon meg vagyok lőve
-
Patrick
addikt
Kapusom védést kap most. A védőim védekezést, bár páran átadást kapnak. Csatáraim most gyorsaságot kapnak, meg átadást. Később majd Lövés és Támadást fogom edzeni.
Na a kp-k nak, amit csak tudok tolok felfelé...Pl:
100-as középpályája van egy srácnak és van egy minősége, hogy az adott tulajdonságot, milyen hatékonyan tudja végrehajtani, ettől is függ az edzés gyorsasága. pl ha ez 80 azaz 80% akkor az már nagyon jónak felel meg. Van, hogy két naponta +1-el nő a középpálya tulajdonsága. 0,60-0,80-akat kap pl.
No, de ez itt a HT. A lényeg, hogy kissé aggódom...
-
Patrick
addikt
Jelen pillanatban szerintem ami ténylegesen manager és nagyon sok minden van benne, az a powerplaymanager azaz ppm.
III-ban vagyok. 22 csapatos a bajnokság, igaz nem minden hétvégén, hanem 2-3 naponta van bajnoki meccs. Van bari, kupa, ligakupa, stb stb. Mindenkinek külön edzése van, minden nap kapnak edzést. Managelni kell a csapatot, a klubot, összetett, ami izgalmassá teszi.Na persze, nem azért regeltem, mert a HT ilyen meg olyan. Kíváncsi voltam egy másikra. Azt kell mondjam az összes másik közül ez a legjobb. HT az HT.
-
zsolli
addikt
Biztos?
Edzés
Az ifijátékosok egyszerre kétféle edzést is kapnak, egy elsődlegest és egy másodlagost. Az elsődleges sokkal hatékonyabb. Akár ugyanazt az edzésfajtát is választhatod elsődleges és másodlagos edzésnek, de hatékonyabb, ha a kettő eltér.
Az ifijátékosok mind a bajnoki, mind a barátságos mérkőzések után kapnak edzést (a bajnoki meccs hatása teljes, a barátságosé kisebb), így hetente kétszer is edződhetnek. Az edzés hatása rögtön a mérkőzések (a kezdő sípszó, azaz a mérkőzés legenerálása) után érezhető. Az edző pedig egy nappal a mérkőzés után tájékoztat arról, mi történt a csapatban, és hasznos tippeket ad a játékosok fejlődésével kapcsolatban. A képességek megismerésére még az alábbi lehetőségeid vannak:
Az edző elsődleges edzéssel kapcsolatban közli egy olyan játékos aktuális képességszintjét, aki legalább 44 percet játszott edzett poszton (= azaz a minimálisnál több edzést kapott). Ugyanez történik a másodlagos edzéssel kapcsolatban is, de ebben az esetben az edző az aktuális helyett a képességszint lehetséges maximumát közli. Az edző azonban csak abban az esetben informál a másodlagos edzés eredményéről, ha az különbözik az elsődlegestől. Ha egy edzett poszton valamennyi játékos valamennyi képessége láthatóvá válik, az edződ természetesen nem közöl róla adatokat a továbbiakban.
Az edző emellett általában a három legtehetségesebb játékos (akik a legmagasabb maximális képességszinttel rendelkeznek) valamelyikének egyik nem edzett képessége maximumáról is beszámol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest