Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Pl.: Gigabyte A520M H
-> XFR Enhancement
forrás: https://youtu.be/pqx2cydjOjA?t=205Ui.: Ami nekem van: B550+5600X. Én nem azt csinálom, mint amit a tipikus online tutorialok csinálnak, hogy minden unlimitre vagy maxra rakok. Az én véleményem, hogy ezek a limitek azért vannak, hogy megvédjék a szilicium lapkát, de akár lehet használni telejsítmény korlátra vagy energiaoptimalizálásra is. Nálam pl. a PPT 90W-ra van állítva, mert a tipikus felhasználásomat ez kielégíti egy kis felső mozgástérrel. Ha ráküldök egy multi-thread stressz tesztet, akkor pedig szépen tartja is. 1-1 rövid pillanatra legfeljebb 1-2 Wattal lépi túl. EDC/TDC szintén, de a max hőmérsékleti korlát is hasonlóan jól működik. Ott viszont mintha kicsit lazább lenne a limitáció, nem annyira hard wall, hanem néha mintha túlmenne 2-3 fokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Suzuki topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Spórolós topik
- Apple TV+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- DXRACER Prince L gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi