Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Én már lassan egy hete végeztem a könyvvel. Annyira nem volt nagy szám, mint ahogy sok helyről hallottam, de elütni az időt megfelelő. Végig azt hajtogatta az öcsém, hogy majd az 500. oldaltól onnan majd jó lesz meg beindul. 530 nál megkérdeztem, mikor lesz izgi. Most már lassan. 550 nél azt mondta pár lap max. Aztan kiolvastam, és nem találtam semmit sem, ami annyira nagyon meglepő, lebilincselő lett volna. Azt hittem valami központibb karaktert hal meg, vagy valami nagyobb dolog történik, de Dumbledore halálán annyira nagyon nem dobtam el az agyam. Talán ha egy kicsit többet szerepelt volna, valahogy közelebb hozták volna a kakaterét az emberhez, és más dolgok nem nyomják el, akkor jobban elhültem volna. Igy annyira nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Napelem
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest