Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Én már lassan egy hete végeztem a könyvvel. Annyira nem volt nagy szám, mint ahogy sok helyről hallottam, de elütni az időt megfelelő. Végig azt hajtogatta az öcsém, hogy majd az 500. oldaltól onnan majd jó lesz meg beindul. 530 nál megkérdeztem, mikor lesz izgi. Most már lassan. 550 nél azt mondta pár lap max. Aztan kiolvastam, és nem találtam semmit sem, ami annyira nagyon meglepő, lebilincselő lett volna. Azt hittem valami központibb karaktert hal meg, vagy valami nagyobb dolog történik, de Dumbledore halálán annyira nagyon nem dobtam el az agyam. Talán ha egy kicsit többet szerepelt volna, valahogy közelebb hozták volna a kakaterét az emberhez, és más dolgok nem nyomják el, akkor jobban elhültem volna. Igy annyira nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple MacBook
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest